Kochana, a dlaczego mama leży w szpitalu??? Czy na pewno może jeść naleśniki??? Jestem po operacji i wiem, że w diecie "wątrobowej" NIE WOLNO jeść naleśników ani innych smażonych ciast (faworków, pączków, itp.) Zanim zrobisz naleśniki, zapytajcie lekarza, czy mama nie ma diety!!! Pozdrawiam.
Dziękuję Aleex za troskę.Mama nie ma żadnej diety złamała nogę na oblodzonym chodniku tak niefortunnie że trzeba ją składać operacyjnie.Niestety.Jeszcze raz dziękuję za radę a nuż przyda się na przyszłość.Pozdrawiam serdecznie.
Moja mama leży w szpitalu i ma wielką ochotę na naleśniki.Chciałabym je zrobić ale nie mam żadnego sprawdzonego przepisu na ciasto.Pomóżcie!!!
zerknij tu http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=50263&post=50263&offset=30
Wielkie dzięki zaraz zabieram się do robienia naleśników.Pozdrawiam:-)
Kochana, a dlaczego mama leży w szpitalu??? Czy na pewno może jeść naleśniki???
Jestem po operacji i wiem, że w diecie "wątrobowej" NIE WOLNO jeść naleśników ani innych smażonych ciast (faworków, pączków, itp.)
Zanim zrobisz naleśniki, zapytajcie lekarza, czy mama nie ma diety!!!
Pozdrawiam.
Dziękuję Aleex za troskę.Mama nie ma żadnej diety złamała nogę na oblodzonym chodniku tak niefortunnie że trzeba ją składać operacyjnie.Niestety.Jeszcze raz dziękuję za radę a nuż przyda się na przyszłość.Pozdrawiam serdecznie.
e tam, ja tydzien po "woreczku"jadłam surówkę z akpusty kiszonej i pewnie dlatego dzisiaj iles lat po nie mam zdnych problemow z dieta........