Jeżeli są prod. polskiej, to są w oliwie czosnkowej. Można zaprawić sokiem z cytryny i podać na zimno w sałatce z papryką, porem i natką pietruszki. Można też dodać koncentratu pomidorowego i poddusić z cebulą. Wtedy na gorąco - z makaronem lub ryżem. Bardzo dobre!
Witam. Dostałam od znajomej ośmiornice w puszcze.... ona nie jadła - sama dostała. Czy ktoś z was próbował ? Otwierać to?:)
Pozdrawiam
AggusiA
och Agulinko - juz chyba nie otworze puszki wogóle
Jeżeli są prod. polskiej, to są w oliwie czosnkowej. Można zaprawić sokiem z cytryny i podać na zimno w sałatce z papryką, porem i natką pietruszki. Można też dodać koncentratu pomidorowego i poddusić z cebulą. Wtedy na gorąco - z makaronem lub ryżem. Bardzo dobre!
witaj U.,
dawno Cię nie widziałam
p.(m.)