Amelka od grudnia uczęszcza do żłobka, czuje sie tam bardzo dobrze , ma fajne koleżanki , fajnych kolegów i kochane panie . Dzisiaj odbył się Bal Karnawałowy , nasza mała miss bawiła się doskonale, zresztą sami zobaczcie...
zapomniałam dodać , że Amelka była najmłodszym uczestnikiem balu!!
No po raz kolejny Babcia Zosia !!! Bezapelacyjnie!!! Ale potencjalnych narzeczonych widzę do wyboru , do koloru . Jolus , idealna sytuacja , masz szansę wychować sobie zięcia po swojemu. Całusy dla Kwiatuszka
no to ladna ksiezniczka rosnie!!!!ale panna!!!ohooohhho!!!!super!!mamnadziejeze w nastepnym roku kubus pochwali sie swoim balem.pozdrawiam i buziaki!!!!!
Amelka od grudnia uczęszcza do żłobka, czuje sie tam bardzo dobrze , ma fajne koleżanki , fajnych kolegów i kochane panie . Dzisiaj odbył się Bal Karnawałowy , nasza mała miss bawiła się doskonale, zresztą sami zobaczcie...
zapomniałam dodać , że Amelka była najmłodszym uczestnikiem balu!!
wygłada jak by nic innego nie robiła tylko na bale chodzła super dziewczynka
No to pierwszy bal zaliczony!!!!!Brawo i całuski dla Amki od Amki!!!!
jaka super gwuazdeczka,jola brawo
Hej Amelko , ciocia Lusy pozdrawia. Ślicznie wyglądasz . Życzę Ci takich bali co rok
No ten marynarz patrzy na Amelke z wielkim zainteresowaniem, Jola rozeznaj się w jego finansach Szkoda,że moje chłopaki takie stare..
No po raz kolejny Babcia Zosia !!! Bezapelacyjnie!!!
Ale potencjalnych narzeczonych widzę do wyboru , do koloru . Jolus , idealna sytuacja , masz szansę wychować sobie zięcia po swojemu.
Całusy dla Kwiatuszka
no i właśnie - oto nasza miss - piękna dziewczynka - baw sie dobrze nasza laleczko- ciocia irenka
Sliczna panienka!!!!!!!!!!!!!!!! A jakie ma powodzenie!!!!!!!.Pozdrawiam
Oj ciężko będzie mamusi za kilka lat utrzymać takie śliczności w domu
pozdrawiam
ojoj dla tej naszej Wużetowej Ksieżniczki mój Rafcio za stary- niestety ,piekna Amelcia , caluski dla niej -inka21
Czyżby się jej cos nie podobało na 3 zdjęciu taka słodka minka. Śliczna ta nasza miss - perełka.
hallo amelko,
jak widac na zdjeciach jestes urodzona do tancow i pieknego wesolego zycia
zycze ci z calego serca zeby tak bylo zawsze
ciocia marlena
śliczna dziewczynka, prawdziwa dama
no to ladna ksiezniczka rosnie!!!!ale panna!!!ohooohhho!!!!super!!mamnadziejeze w nastepnym roku kubus pochwali sie swoim balem.pozdrawiam i buziaki!!!!!