Oświećcie mnie proszę, malujecie oczy????? To chyba jest bardzo trudne co ?. Ja mam niebieskie...to mogę "przemalować" je np. na piwne? Qurcze na piwne to bardzo bym chciał jakem BAHUS Bahus
Możesz kupić sobie soczewki kontaktowe, które zmieniają kolor oczu, niestety nie wiem w jakim kolorze wyglądałbyś najciekawiej, poza tym "malowanie oczu " to popularne określenie na nakładanie makijażu, troszkę złośliwy jesteś , a może tylko sarkastyczny? :):):)
czy Ty też jesteś blądynkom?
nie bladynkom....a BLADYNKA.....:)wiesz....na koncu takie "a z ogonkiem " :)
przyganiał kocioł garnkowi...chyba blondynką???????/////
To była ironia z tą "blądynkom"
p.
właśnie, dlaczego????????
A ja mam zamknięte usta jak maluję oczy ... :-))
A ja musze zaobserwowac bo sama nie wiem
. Pozdrawiam dorota40
a ja mam otwarte usta (wiecznie) hahahahahaha
- pozdrawiam irenka
A ja mam zamknięte usta,..... bo nie maluję oczu.
jasia
Oświećcie mnie proszę, malujecie oczy????? To chyba jest bardzo trudne co ?. Ja mam niebieskie...to mogę "przemalować" je np. na piwne? Qurcze na piwne to bardzo bym chciał jakem BAHUS
Bahus
Możesz kupić sobie soczewki kontaktowe, które zmieniają kolor oczu, niestety nie wiem w jakim kolorze wyglądałbyś najciekawiej, poza tym "malowanie oczu " to popularne określenie na nakładanie makijażu, troszkę złośliwy jesteś , a może tylko sarkastyczny? :):):)
Uśmiałam się prawie do łez, ale to prawda, kiedyś zrobiono mi zdjęcie w czasie nakładania makijażu i NAPRAWDĘ miałam otwarte usta...
tylko,że jak się maluje oczy to TRZEBA je mieć otwarte :):):)
a usta ma sie otwarte, chyba z zachwytu nad efektem.!!!
No, ja nie wiem , bo nie maluje, ale tak mysle