Danusiu, w tym szczególnym dniu życzę Ci wszystkiego, co najlepsze. Obyś na swojej drodze spotykała tylko życzliwych sobie ludzi, a kłopoty i troski omijały Cię szerokim łukiem.
Ojej ale się wzruszyłam, bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuje za pamięć i za życzenia, myślałam że przy Walentynkach moje urodziny "umkną" a tu taka miła niespodzianka jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam wszystkich serdecznie dankarz
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechu, słoneczka każdego ranka z całego serca życzy Ania
Danusiu, w tym szczególnym dniu życzę Ci wszystkiego, co najlepsze. Obyś na swojej drodze spotykała tylko życzliwych sobie ludzi, a kłopoty i troski omijały Cię szerokim łukiem.
Przepraszam Cię Danusiu za błąd, bo te życzenia są urodzinowe.Sorki i jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Ania
Ja też życzę wszystkiego naj...
wszystkiego co napisali już moi poprzednicy oraz MIŁOŚCI zyczy
inka21
Wszystkiego najsmaczniejszego życzy Emi
Życzę Ci słońca na każdym niebie,

smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny !
Kochana Danusiu-ze szczerego serca-spełnienia wszystkich marzeń i radości na każdy dzionek-życzy Aga z rodzinką.
Danusiu jeszcze raz składam Ci najserdeczniejsze życzenia, tym razem od Anginka. Wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie :)))
Ojej ale się wzruszyłam, bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuje za pamięć i za życzenia, myślałam że przy Walentynkach moje urodziny "umkną" a tu taka miła niespodzianka jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam wszystkich serdecznie dankarz
Zdrowia, spełnienia wszelkich marzeń i samych słonecznych dni życzy Alicja

Danusiu życzę Ci wszystkiego naj, najlepszego, a przede wszystkim dużo, dużo miłości całej Twojej rodziny.
Wszystkiego najlepszego
życzy jasia
Dużo szczęścia i słodyczy rynia2 tobie życzy.
Szczęścia , Zdrówka, samych słonecznych dni i wszystkiego co najlepsze życzy Tobie Dorota