za tydzień tłusty czwartek zapraszam do wspólnej zabawy do pieczenia pączków - faworki i coś tam coś tam...proszę o pomysły i na kieliszek wspaniałego wina Ludziki kochane żarłoczki - pozdrawiam bardzo serdecznie ciepło i iii już nie wiem .... kamaxyz
O raju!! Ja niczego nie zadeklarowałam, no dobrze, to ja... przyniosę ciociosan, który już jest, tuż, tuż... a zrobiony z przepisu Lajana. Degustacja już była i jest....mniam, do wypicia jasia
acha , a do Kamy, wiesz tą babcią to mogę być ja.... ale jak chcesz, to możemy być obie... ważne, żeby się dobrze bawić !!
hej, hej! nie wiem czy z tą imprezką to sobie żartujecie czy nie, bo chętnie bym do Was dołączyła ale chyba ciut za daleczko (myślę tu o prawdziwej imprezce) ?
ja nie mogę się posczycić niczym szczególnym, jedynie mogę wnieść w tę imprezę faworki( nieskromnie dodam że wyśmienite, z bardzo cieniutkiego ciasta) i porwaćpąćzusie mamy. No i oczywiśćie co ważne wniosę ze sobą dobry humor:))
a dla tych co to przyjdą z marnym samopoczuciem będę miałą winko domowej roboty:)))Mocne ale i bardzo dobre( słodkie), od razu chumorek poprawia( co pokazałam w galerii:)))))))
za tydzień tłusty czwartek
zapraszam do wspólnej zabawy
do pieczenia pączków - faworki i coś tam coś tam...proszę o pomysły
i na kieliszek wspaniałego wina
Ludziki kochane żarłoczki - pozdrawiam bardzo serdecznie ciepło i iii już nie wiem ....
kamaxyz
Ja do pączków i faworków dodam róże karnawałowe.Pięknie wyglądają i cudnie smakują
Ja do pączków, faworków i róż dodam caluski
Tańce, lampka wina, uśmiechy, całuski a nawet róża.
Wszystko dla mnie, oprócz pączków.
I bawmy się jasia
jeju jasiu!! to ja?????? super zabawa
O raju!!
Ja niczego nie zadeklarowałam, no dobrze, to ja...
przyniosę ciociosan, który już jest, tuż, tuż...
a zrobiony z przepisu Lajana.
Degustacja już była i jest....mniam, do wypicia
jasia
acha , a do Kamy, wiesz tą babcią to mogę być ja....
ale jak chcesz, to możemy być obie...
ważne, żeby się dobrze bawić !!
zapraszam Panie do tanca
a z paczkow i slodkosci - REZYGNUJE
no- jeszcze siupnac cos wspolnie mozemy
dzięki waraiacjo, zaproszenie aktualne
Oj siupnąc jak najbardziej . Pozdrawiam dorota40
O, chętnie przybędę, a ze sobą przyniosę "oponki" i nalewkę, tylko którą wolicie, z pigwy czy aronii?
ja poprosze pigwowke
a ja z sosny proszęęęęęęęę
hej, hej! nie wiem czy z tą imprezką to sobie żartujecie czy nie, bo chętnie bym do Was dołączyła ale chyba ciut za daleczko (myślę tu o prawdziwej imprezce) ?
przetańczyć ccccaaaaaałłłłłłłąąąąąąąąą noc tak chciałabym
kama
o!!! newki proszę!!! malinową
ja dołożę się do tej składkowej imprezy faworkami.
Lajan powinien ulożyć jakiś tekst a Aba muzę - będzie impreza na 102
a w zanadrzu mamy jeszcze kulg!!!! co na to Kasiu
co na to wszystcy chętni
jak zabawa to zabawa
pozdrawiam
Jakbym się jeszcze ja zmieściła to przyniosę likier toffi
jasne smakosiu
musi być bardzo smakowite
zamawiam kolejeczkę
ja nie mogę się posczycić niczym szczególnym, jedynie mogę wnieść w tę imprezę faworki( nieskromnie dodam że wyśmienite, z bardzo cieniutkiego ciasta) i porwaćpąćzusie mamy. No i oczywiśćie co ważne wniosę ze sobą dobry humor:))
a dla tych co to przyjdą z marnym samopoczuciem będę miałą winko domowej roboty:)))Mocne ale i bardzo dobre( słodkie), od razu chumorek poprawia( co pokazałam w galerii:)))))))