ja tez chce się z Wami podzielić zdjeciami mojej córeczki pozdrawiam wszystkich tatusiów i mamusiei jeszcze jednoswiatecznei w jajeczku
Ślicznosci !!! Tylko jak Ci się udało znieść taaakie jajo? ;))))))))))))POzdrawiam
Jaka śliczna panienka a te włoski.Ile Ta "Calineczka" ma latek?Pozdrawiam i całuski dla Dzidzi.
prześliczna!!!!!!!!!!
Dziekuje. Karolinka ma teraz dwa latka z groszami. A jajo tata zrobił z plastikowej miednicy ..... naszukał sie jej po całym mieście.... pozdrawiam
Taka śliczna,że napatrzeć się nie mogę!!! Ale tfu!tfu!,żeby nie zapeszyć! Fantastyczna i ...niezłe jaja!Pzdrawiam
Jaki śliczny bobasek! a te zdjęcia są naprawde bardzo pomysłowe i słodziutkie, całuski dla ślicznej dziewczynki!
ładny elfik,całuski dla malej:)
śliczna , a to w jajku - super - całuski dla małej
śliczna dziewczynka. Gratulacje.
ja tez chce się z Wami podzielić zdjeciami mojej córeczki pozdrawiam wszystkich tatusiów i mamusie
i jeszcze jednoswiatecznei w jajeczku
Ślicznosci !!! Tylko jak Ci się udało znieść taaakie jajo? ;))))))))))))
POzdrawiam
Jaka śliczna panienka a te włoski.Ile Ta "Calineczka" ma latek?Pozdrawiam i całuski dla Dzidzi.
prześliczna!!!!!!!!!!
Dziekuje. Karolinka ma teraz dwa latka z groszami. A jajo tata zrobił z plastikowej miednicy ..... naszukał sie jej po całym mieście.... pozdrawiam
Taka śliczna,że napatrzeć się nie mogę!!! Ale tfu!tfu!,żeby nie zapeszyć!
Fantastyczna i ...niezłe jaja!Pzdrawiam
Jaki śliczny bobasek! a te zdjęcia są naprawde bardzo pomysłowe i słodziutkie, całuski dla ślicznej dziewczynki!
ładny elfik,całuski dla malej:)
śliczna , a to w jajku - super - całuski dla małej
śliczna dziewczynka. Gratulacje.