Kochani cieknie mi stary gazowy podgrzewacz wody tz. junkers mam go juz chyba ze 20 lat najwyższy czas wymienić go na nowy i tu pojawia się problem " NA JAKI " możecie mi pomóc? pozdrawiam
Nie wiem czy tak się pisze, ale niech będzie - "VAILANT" - wymienilismy na taki i jest ekstra, mamy bardzo duże oszczędności!Polecam! Nie jest tani, ale warto wydać więcej, a mieć porządną rzecz.
Użytkownik Aleex napisał w wiadomości: > My wymieniliśmy rok temu starego junkersa na nowy "piecyk" junker > bosh. Działa super, widać to szczególnie na rachunkach :))
Kochani cieknie mi stary gazowy podgrzewacz wody tz. junkers mam go juz chyba ze 20 lat
najwyższy czas wymienić go na nowy i tu pojawia się problem " NA JAKI " możecie mi pomóc?
pozdrawiam
Nie wiem czy tak się pisze, ale niech będzie - "VAILANT" - wymienilismy na taki i jest ekstra, mamy bardzo duże oszczędności!Polecam! Nie jest tani, ale warto wydać więcej, a mieć porządną rzecz.
My wymieniliśmy rok temu starego junkersa na nowy "piecyk" junker bosh. Działa super, widać to szczególnie na rachunkach :))
też mam wymieniony na Vaillant - już 3 lata - jestem bardzo zadowolona
Użytkownik Aleex napisał w wiadomości:
> My wymieniliśmy rok temu starego junkersa na nowy "piecyk" junker
> bosh. Działa super, widać to szczególnie na rachunkach :))
Czy'' junker bosh'' to jest jego nazwa?