Polecam Błękitną Lagunę - jest lekki i ma ciekawy kolorek- w sam raz dla dziewczyn! na 1 porcję potrzeba: 25ml likieru Blue Curacao 50ml wermutu 100 ml. sprite, 7up lub tonic (Wwersji wzmocnionej można dodać 25ml wódki) plaster cytryny i lód Podawać w wysolich szklankach ze słomką.
Niestety ze spotkania nic nie wyszło :/ Nie chciałam Cię jednak zawieść i zadzwoniłam do tej koleżanki, żeby coś mi dla Ciebie poleciła :) Powiedziała,że jej zdaniem powinnien się sprawdzić....
BABSKI DRINK -owoce (dowolne, byle tylko były miękkie i dały sie zmiksować, najlepsze są truskawki,jagody,maliny itp. ale ponieważ to nie sezon, możesz zastąpić je kiwi, brzoskwiniami lub ananasami z puszki i co tam jeszcze wymyślisz :)) -sprite -wódka Owoce zalać spritem tak, aby tylko je zakrył (większe owoce należy wcześniej pokroić na małe kawałki). Całość zmiksować w blenderze. Dodać wódkę (wedle własnego uznania) i jeszcze chwilę miksować. Podawać z lodem.
Mam nadzieję,że przepis się przyda ;) A tak od siebie dodam,że nic nie ma takiego powodzenia na imprezach jak malibu czy adwokat domowej roboty! Na tej stronce jest kilka fajnych przepisów na takie pyszności. Poszukaj jeśli masz ochotę, napewno znajdziesz coś fajnego, o co goście będą się zabijać :) Pozdrawiam!
Szukam dobrych w miare nie drogich przepisów na drinki. Potrzebuje je na 18 kumpelki. Z góry dziękuje.
Zajrzyj do moich przepisów. Tam znajdziesz ich sporo. Pozdrawiam Aleex :))
Dzięki
Moja koleżanka jest specjalistką od drinków. Dziś będę się z nią widziała, więc jeśli chcesz mogę podpytać o kilka fajnych patentów!
Byłabym wdzięczna bardzo pozdrawiam.
Polecam Błękitną Lagunę - jest lekki i ma ciekawy kolorek- w sam raz dla dziewczyn!
na 1 porcję potrzeba:
25ml likieru Blue Curacao
50ml wermutu
100 ml. sprite, 7up lub tonic
(Wwersji wzmocnionej można dodać 25ml wódki)
plaster cytryny i lód
Podawać w wysolich szklankach ze słomką.
Dzięki bardzo napewno spróbuje.
Niestety ze spotkania nic nie wyszło :/ Nie chciałam Cię jednak zawieść i zadzwoniłam do tej koleżanki, żeby coś mi dla Ciebie poleciła :) Powiedziała,że jej zdaniem powinnien się sprawdzić....
BABSKI DRINK
-owoce (dowolne, byle tylko były miękkie i dały sie zmiksować, najlepsze są truskawki,jagody,maliny itp. ale ponieważ to nie sezon, możesz zastąpić je kiwi, brzoskwiniami lub ananasami z puszki i co tam jeszcze wymyślisz :))
-sprite
-wódka
Owoce zalać spritem tak, aby tylko je zakrył (większe owoce należy wcześniej pokroić na małe kawałki). Całość zmiksować w blenderze. Dodać wódkę (wedle własnego uznania) i jeszcze chwilę miksować. Podawać z lodem.
Mam nadzieję,że przepis się przyda ;) A tak od siebie dodam,że nic nie ma takiego powodzenia na imprezach jak malibu czy adwokat domowej roboty! Na tej stronce jest kilka fajnych przepisów na takie pyszności. Poszukaj jeśli masz ochotę, napewno znajdziesz coś fajnego, o co goście będą się zabijać :)
Pozdrawiam!
DZiękuje ci bardzo za fatyge. Pozdrowienia