Muszę się pochwalić torcikiem dla Raduśia z okazji 4 urodzin :). Świeczki włożyliśmy potem. Dziecku bardzo się torcik podobał. Jak tylko zdmuchnął świeczki z pociągu zawołał " A teraz auto!!! ". Obiecałam na przyszły rok :DDD. Na chwilę stanęlam przed wypełnioną po brzegi lodówką i miałam ochotę się rozpłakać ale na szczęście wyszyscy byli już po ospie. Ufff!!!
Tort jest fantastyczny!
Śliczniutki ten torcik. Muszę sobie go skopiowac i też taki zrobić. Nie obrazisz sie na mnie za odgapianie?Serdecznie pozdrawiam ABA
Cudoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!Jaka ty zdolna jestes Klio!!!!!!!!!Pozdrawiam dorota40
Super! Tylko czemu nie wyślesz tego na konkurs?
clio - do jedzenia aż szkoda - piękny - na konkurs wysyłaj - irenka
cudo:))
O konkursie myslalam ale zdjecia sa slabej jakości no i co dam pod przepis na rolade biszkoptowa?
wow :))jestem pod wrażeniem, gratuluje sukcesu , inka21
Mistrzyni z Ciebie Klio, nie ma co, a Radusia ucałuj. Pozdrówka:)))
Super! Mały na pewno miał frajdę!
Klio super torcik (skąd taki pomysł?) też myślałam dlaczego nie posłałaś go do konkursu. Pozdrówka dla malca.
A tu dla zaintersowanych szczegółami. Brakło mi czasu na wykonczenie tej ciuchcia a chciałam tyle drobiazgów zrobić jeszcze.
dałam ;)a to czekoladowe to MARCEPAN SZTUCZNY polewa się nie nadawała :D
rzeczywiscie jest to cudo az szkoda jesc mialas pomysl tak polaczyc rozne ciastajestem pod wrazeniem
Cudny! Prawdziwe dzieło sztuki!:)
a z czego jest komin? też ze sztucznego marcepana?
tez marcepan :)
Ale odjaaaaaazd!!!!
Tort jest piekny. Gratuluję pomysłu i umiejętności. Mlena
kliosku- oszolomiony jestem :))))))))))))
Cieszę się, że Wam się podoba mały też był zachwycony. On teraz jest na etapie wierszy Tuwima "Stoi na stacji lokomotywa..." :DJa bardzo krytycznie podchodzę do swoich wypieków jak dla mnie 4+.
jakie tam 4 + ?????? no cos ty !!!!!!
Hihihiii no wiesz, wiem na co mnie stać
Ty to masz talent !! pozazdrościć takiej inwencji twórczej.jasia
Muszę się pochwalić torcikiem dla Raduśia z okazji 4 urodzin :). Świeczki włożyliśmy potem. Dziecku bardzo się torcik podobał. Jak tylko zdmuchnął świeczki z pociągu zawołał " A teraz auto!!! ". Obiecałam na przyszły rok :DDD
. Na chwilę stanęlam przed wypełnioną po brzegi lodówką i miałam ochotę się rozpłakać ale na szczęście wyszyscy byli już po ospie. Ufff!!!
Tort jest fantastyczny!
Śliczniutki ten torcik. Muszę sobie go skopiowac i też taki zrobić. Nie obrazisz sie na mnie za odgapianie?
Serdecznie pozdrawiam
ABA
Cudoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
Jaka ty zdolna jestes Klio!!!!!!!!!
Pozdrawiam dorota40
Super!
Tylko czemu nie wyślesz tego na konkurs?
clio - do jedzenia aż szkoda - piękny - na konkurs wysyłaj - irenka
cudo:))
O konkursie myslalam ale zdjecia sa slabej jakości no i co dam pod przepis na rolade biszkoptowa?
wow :))jestem pod wrażeniem, gratuluje sukcesu , inka21
Mistrzyni z Ciebie Klio, nie ma co, a Radusia ucałuj. Pozdrówka:)))
Super! Mały na pewno miał frajdę!
Klio super torcik (skąd taki pomysł?) też myślałam dlaczego nie posłałaś go do konkursu. Pozdrówka dla malca.
A tu dla zaintersowanych szczegółami. Brakło mi czasu na wykonczenie tej ciuchcia a chciałam tyle drobiazgów zrobić jeszcze.
dałam ;)
a to czekoladowe to MARCEPAN SZTUCZNY polewa się nie nadawała :D
rzeczywiscie jest to cudo az szkoda jesc mialas pomysl tak polaczyc rozne ciastajestem pod wrazeniem
Cudny! Prawdziwe dzieło sztuki!:)
a z czego jest komin? też ze sztucznego marcepana?
tez marcepan :)
Ale odjaaaaaazd!!!!
Tort jest piekny. Gratuluję pomysłu i umiejętności. Mlena
kliosku- oszolomiony jestem
:))))))))))))
Cieszę się, że Wam się podoba mały też był zachwycony. On teraz jest na etapie wierszy Tuwima "Stoi na stacji lokomotywa..." :D
Ja bardzo krytycznie podchodzę do swoich wypieków jak dla mnie 4+.
jakie tam 4 + ??????
no cos ty !!!!!!
Hihihiii no wiesz, wiem na co mnie stać
Ty to masz talent !! pozazdrościć takiej inwencji twórczej.
jasia