Pewnie, że nie. Wyjmę wagę z szafki dopiero po weekendzie. Pewnie zostanie jeszcze sporo pyszności na kolejnych kilka dni (przynajmniej na piątek i sobotę). Juz się cieszę:)))
Ja liczę kalorie - niestety... Obiecałam sobie, że nie zjem ani jednego pączka. A pączki uwielbiam, szczególnie te domowego wypieku..mniam mniam... Mama ma zakaz wypieków pączków i chrustów i generalnie wszelakich ciast. Mam nadzieję, że w czwartek uda mi się powstrzymać a jeśli nie poproszę Was o karę hahahaha. Pozdrawiam
Mam pytanie. Kiedy jest Tłusty Czwartek? Teraz, czy w przyszłym tygodniu?? Pozdrawiam
Teraz
Po czwartku nasza waga podskoczy. Chyba w ten dzień nikt nie liczy kalorii ?
Pewnie, że nie. Wyjmę wagę z szafki dopiero po weekendzie. Pewnie zostanie jeszcze sporo pyszności na kolejnych kilka dni (przynajmniej na piątek i sobotę). Juz się cieszę:)))
Nieprawda że nikt nie liczy kalorii, bo ja liczę ale co z tego jak na tym się kończy hahaha. Pozdrawiam.
Ja liczę kalorie - niestety... Obiecałam sobie, że nie zjem ani jednego pączka. A pączki uwielbiam, szczególnie te domowego wypieku..mniam mniam... Mama ma zakaz wypieków pączków i chrustów i generalnie wszelakich ciast. Mam nadzieję, że w czwartek uda mi się powstrzymać a jeśli nie poproszę Was o karę hahahaha. Pozdrawiam
a ile taki pączek ma kalorii?? ze 300??
ja mam nakazane zjesc co najmniej dwa (nabranie ciałka :D)
23 02 2006
matko przecież tłusty czwartek jest tylko raz w roku a odchudzac się możęmy każdego innego dnia
Dla mnie liczy się konsekwencja...
SMACZNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!