niejaki pan grzech, MODERATOR forum kulinarnego www.trzydziestki.fora.pl pozwolił sobie wypożyczyć bez naszej wiedzy nasze przepisy jego gg 2477612 zebrał całkiem pokaźny ich zbiorek
Cos popsulam...wczesniej wiec zaczne jeszcaze raz :).....odwiedzilam ta stronke...ogolnie przepisy "pana" grzegorza sa zapozyczone z innych stronek nie tylko z tej...jak widac pan grzegorz woli kopiowac (moze tylko tyle potrafi) jak sie czyms wykazac
moich przepisów nie kopiował, a przynajmniej nie zauważyłam (na szczęście) ale gdyby ktoś próbował napeweno byłabym wściekła. Rozstrzelanie to mało dla takiego typka spod ciemnej gwiazdy i lenie śmierdzącego.
niejaki pan grzech, MODERATOR forum kulinarnego www.trzydziestki.fora.pl
pozwolił sobie wypożyczyć bez naszej wiedzy nasze przepisy
jego gg 2477612
zebrał całkiem pokaźny ich zbiorek
zainspirowany np przepisami wkn http://www.trzydziestki.fora.pl/viewtopic.php?t=527
blyskawiczny kurczak to MOJ przepis i MOJE zdjatko
a i sajgonki tez jakies znajome http://www.trzydziestki.fora.pl/viewtopic.php?t=490
pewno znajdziecie tam wiele WASZYCH przepisow takze
jak narazie nie znalazlam przy zadnym podanego źródła odnoszącego sie do użytkowników WIELKIEGO ZARCIA
Ukradł przepis na Gęsie pipki, Krokiety z wafli, Chałkę. Przed chwilą sprawdziłam.
ja mu już wysłałam na gg "uprzejmą" acz stanowczą prośbę zdjęcia z forum mojego przepisu - zobaczymy......
Sajgonki także są zWŻ.
hallo,
no jakis ciekawy ten "grzech" nawet zdjecia skopiowal i wsatwil bez obrobki. dokladny jest: jak sciagac to sciagac.
pozdrowienia
m tomy
ja znalazlam kreplach, makaron zapiekany z twarozkiem i surowke z czerw. kap.- przepisy Wkn wszystko zywcem sciagniete ze zdjeciami, oj nie ladnie
Odwiedzilam ta stronke...ogolnie wszystkie przepisy"pana" grzegorza...sa
Cos popsulam
...wczesniej wiec zaczne jeszcaze raz :).....odwiedzilam ta stronke...ogolnie przepisy "pana" grzegorza sa zapozyczone z innych stronek nie tylko z tej...jak widac pan grzegorz woli kopiowac (moze tylko tyle potrafi) jak sie czyms wykazac
Inuś , nam strzelać nie kazano... ale rozumiem Twoje militarne zapędy... Grzechu jest szumowina pierwszej kategorii .
moich przepisów nie kopiował, a przynajmniej nie zauważyłam (na szczęście) ale gdyby ktoś próbował napeweno byłabym wściekła. Rozstrzelanie to mało dla takiego typka spod ciemnej gwiazdy i lenie śmierdzącego.
wyobrazacie sobie, ze po mojej "prosbie" przepis mojego autorstwa zniknąl z tego forum:)
chociaz tyle
namawiam innych by tez napisali do p. grzecha
Brak mi slów. Szczyt bezczelnosci...
Dobrze ze przynajmniej zdjal przepis po prosbie...