Inko nie chciałam Cie urazić, ani poddać w wątpliwość to co mówisz, czy twoja wygraną, myslałam tylko że się pomyliłaś w dacie i chciałam deliaktnie zwrócic uwage... W '88 roku pamiętam że niewiele było w tv.. nie mówiąc o codziennym porannym programie. Poza tym czasy nie sprzyjały kolorowym pismom. Na stronie tvp czytam że program "kawa czy herbata" nadawny jest o 31 sierpnia 1992 roku. Pozdrawiam.
agus wyjaśniam:) : konkurs zostal zorganizowany przez "tinę" przy współudziale "kawy czy herbaty" , prowadzącym ten konkurs (byłam tam ) był pan Paweł Pochwała z "Kawy....." a głównym degustatorem i szefem jury pan Sowa -szef hotelu Sobieski w ktorym ten konkurs i ogłoszenie jego wyników się odbywało .- dlatego ci napisałam ,że jesteś w błędzie , a skoro sprawa sie wyjaśnila to może sobie siupniemy? co? :))) inka21
Inko nie chciałam Cie urazić, ani poddać w wątpliwość to co mówisz, czy twoja wygraną, myslałam tylko że się pomyliłaś w dacie i chciałam deliaktnie zwrócic uwage... W '88 roku pamiętam że niewiele było w tv.. nie mówiąc o codziennym porannym programie.
Poza tym czasy nie sprzyjały kolorowym pismom.
Na stronie tvp czytam że program "kawa czy herbata" nadawny jest o 31 sierpnia 1992 roku.
Pozdrawiam.
agus wyjaśniam:) : konkurs zostal zorganizowany przez "tinę" przy współudziale "kawy czy herbaty" , prowadzącym ten konkurs (byłam tam ) był pan Paweł Pochwała z "Kawy....." a głównym degustatorem i szefem jury pan Sowa -szef hotelu Sobieski w ktorym ten konkurs i ogłoszenie jego wyników się odbywało .- dlatego ci napisałam ,że jesteś w błędzie , a skoro sprawa sie wyjaśnila to może sobie siupniemy?
co? :))) inka21
Bardzo chętnie. To zdrówko!
Aga :)
I to jest prawidłowe zakonczenie waśni...
Oby wszystkich było stać na takie zakończenie pozdrawiam zwaśnione dankarz
Ja też bym się chciała tak z Wami "powaśnić"