powrót do normalności! tak jak było !!!, nic już nie rozumiem --- czy jest testowana stronka?? może mi ktoś podpowie będę wdzięczna, a może to u mnie , mój komputer zwariował
Kiedyś jak kliknęłam na wypowiedź jakiegoś użytkownika to na stronce wyświetlała się tylko ta jedna wypowiedź, teraz odsłaniają się pod spodem wszystkie inne wypowiedzi dotyczące danego wątku. Tak więc nie muszę klikać na każdego z osobna, żeby zobaczyć co ktoś ma do powiedzenia w danym temacie. Tak jest od 3 dni i jest zdecydowanie lepiej.Ale czy to znaczy, że Wy Kochani już to dawno mieliście a ja dopiero teraz?
czy została zmieniona szata graficzna stronki!!!!, czy u mnie ciś nie tak??????
Chyba nie tylko u Ciebie
. Zmieniona jak najbardziej ja też myślałam, że to komputer coś poprzestawiał. hihi. ale tak lepiej.
dziękuję Kasiu
powrót do normalności! tak jak było !!!, nic już nie rozumiem --- czy jest testowana stronka?? może mi ktoś podpowie
będę wdzięczna, a może to u mnie , mój komputer zwariował
Doprawdy , nie wiem o czym mowa.
U mnie - jak co dzień.
jasia
U mnie wszystko w porządku.
U mnie też wszystko w porządku!! a co Ci się dzieje??
U mnie też nic się nie zmieniło. A może coś powinnam zauważyć???
Kiedyś jak kliknęłam na wypowiedź jakiegoś użytkownika to na stronce wyświetlała się tylko ta jedna wypowiedź, teraz odsłaniają się pod spodem wszystkie inne wypowiedzi dotyczące danego wątku. Tak więc nie muszę klikać na każdego z osobna, żeby zobaczyć co ktoś ma do powiedzenia w danym temacie. Tak jest od 3 dni i jest zdecydowanie lepiej.Ale czy to znaczy, że Wy Kochani już to dawno mieliście a ja dopiero teraz?
U mnie tak sie dzialo chyba pod koniec stycznia,ale przestało się dziać
no właśnie wczoraj tak działo się i u mnie jak otwierałam stronkę, niestety wróciło do normalności
niepocieszona kamaxyz