Chylę nisko czoło przed tak utalentowanymi kucharzami. Zabawa wyśmienita. Myślę, że wkrótce znów pobawimy się. Mam nadzieję, że tym razem będzie nas więcej.
a ja chcialam powiedziec ze to byla super zabawa i cala przyjemnosc byla po mojej stronie, to wielka radosc patrzec jak powstaja takie cudenka:) tak wiec dziekuje slicznie za uznanie dla mojego tortu i zachecam wszystkich do zabawy z marcepanem - to jak powrot do dziecinstwa, naprawde wierzcie mi:):):):) pozdrawiam wszystkich i gratuluje wszystkich uczestnikom konkursu tak trzymac!!!!!!!!!!!!
i ja również bardzo wszystkim gratuluje wspaniałych dzieł, cudownej wyobraźni i inwencji twórczej przy upiększaniu potraw. Coś tak prostego i prozaicznego jak potrawy, wypieki a przy kilku dodatkach zyskuje miano wspaniałego dzieła. GRATULUJE:)))
Z całego serca gratuluję wszystkim, którzy brali udział w konkursie, a szczególnie nagrodzonym-- to istnny kunszt i wytrwałość w pracach GRATULACJEi siupnąć należy 100 LAT dla nagrodzonych kamaxyz
Dziękuję autorom strony za zorganizowanie konkursu, Kamisowi, żę się przyłączył i innym o których nie wiem a się przyczynili do jego zaistnienia. Super pomysł. Fajnie, że staracie się urozmaicać nam przygodę z WŻetem :DDD dzięki wielkie i oby wasz zapał nie osłabł a i my będziemy czynnie uczestniczyć w tej przygodzie.
GRATULACJE dla Jury trafnego wyboru,oraz GRATULACJE dlaZwycięzców za pięknie wykonane dzieła, bardzo fajna zabawa,mam nadzieję,że będzie kolejna,pozdrawiam inka21
Gratuluje wszystkim, ktorzy brali udział w konkursie,

a szczególnie tym, których prace zostały nagrodzone.
jasia
Ja również gratuluję wszystkim, którzy brali udział w konkursie!! Gratuluję przepisów i pomysłów!!
Ja naturalnie również przyłączam się do gratulacji!!! Wasze pracy były tak PIĘKNE,że omal w kompleksy nie wpadłam :)
Przyjmijcie i odemnie gratulacje bra........wo.
Zazdroszczę umiejętności... Pozdrawiam i gratuluję.
Chylę nisko czoło przed tak utalentowanymi kucharzami. Zabawa wyśmienita. Myślę, że wkrótce znów pobawimy się. Mam nadzieję, że tym razem będzie nas więcej.
a ja chcialam powiedziec ze to byla super zabawa i cala przyjemnosc byla po mojej stronie, to wielka radosc patrzec jak powstaja takie cudenka:)
tak wiec dziekuje slicznie za uznanie dla mojego tortu
i zachecam wszystkich do zabawy z marcepanem - to jak powrot do dziecinstwa, naprawde wierzcie mi:):):):)
pozdrawiam wszystkich
i gratuluje wszystkich uczestnikom konkursu
tak trzymac!!!!!!!!!!!!
Ja rownież gratuluję z całego serca podziwiam i zazdroszczę talentu i wyobraźni. GRATULACJE!
przyjmijcie i moje gratulacje - jestem pełna podziwu dla wszystkich prac
- ja osobiście nawet z wyborem bym sobie nie poradziła
Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu, a szczególnie dla zwycięzców. Śliczne prace
. Pozdrawiam Grażka
Dziękuję bardzo wszystkim kibicującym i współzawodnikom. To wielki zaszczyt... Aż się łezka w oku kręci...
Kochani jesteście!
i ja również bardzo wszystkim gratuluje wspaniałych dzieł, cudownej wyobraźni i inwencji twórczej przy upiększaniu potraw. Coś tak prostego i prozaicznego jak potrawy, wypieki a przy kilku dodatkach zyskuje miano wspaniałego dzieła. GRATULUJE:)))
Gratuluję nagrodzonym podziwiam wszystkich
Gratuluję wszystkim wspaniałych potraw i wypieków, spisaliście się na medal.
Z całego serca gratuluję wszystkim, którzy brali udział w konkursie, a szczególnie nagrodzonym--
i siupnąć należy 100 LAT dla nagrodzonych
to istnny kunszt i wytrwałość w pracach
GRATULACJE
kamaxyz
Z całego serca-gratuluję Wszystkim;)))
Świetne pomysły i niesamowita wyobraźnia.
Serdecznie pozdrawiam-no i ....Wasze zdrówko
Jeszcze raz gratuluję wszystkim razem i z osobna. Pomysł zabawy był przedni !
Dziękuję autorom strony za zorganizowanie konkursu, Kamisowi, żę się przyłączył i innym o których nie wiem a się przyczynili do jego zaistnienia. Super pomysł. Fajnie, że staracie się urozmaicać nam przygodę z WŻetem :DDD dzięki wielkie i oby wasz zapał nie osłabł a i my będziemy czynnie uczestniczyć w tej przygodzie.
Klio
~(*_*)~
Gratuluję Wszystkim uczestnikom konkursu!! jesteście wspaniali jeszcze raz gratuluje!! czekamy na wiecej!!

Wasze zdrówko!!