Ja brałam z tych leków przez rok Stediril30 a teraz biore Regulon. Z tego co wiem opdwrotnieproporcjonalnie do ceny zmienia sie w tego typu tabletkach ilość efektów ubocznych. Czyli ze im droższe i nowsze tym bezpieczniejsze. O Yasmin słyszałam wiele pochlebnych opinii ale sama wdrozyłam sie w Regulon i narazie dobrze go znosze, nie bede sie przestawiać na inne bo nie ma sensu. A Yasmin podobno są godne polecenia z tym że każda kobieta reaguje nieco inaczej na rózne tabletki - to co mnie pomoże tobie może zaszkodzic. Więc podsumowując ogólnie Yasmin sa zachwalane ale czy i dla ciebie są dobre nie odpowiesz sobie zanim nie spróbujesz. Powodzenia.
BIORĘ YASMIN OD 6 MIESIĘCY. OGÓLNIE CZUJĘ SIE PO NICH BARDZO DOBRZE. JEDYNY MINUS TO KILKA KILOGRAMÓW NA PLUSIE. ALE TO SĄ EFEKTY UBOCZNE PRAWIE WSZYSTKICH TAKICH ŚRODKÓW. TAKŻE JA JESTEM ZADOWOLONA I POLECAM YASMIN.
moja córka brała yasmin na uregulowanie okresu i dobrze się czuła pani doktor endokrynolog powiedziała że po nich się nie tyje bo one nie podtrzymują wody w organiźmie więc nawet się chudnie ale jak widzę po wpisach jest to indywidualna sprawa
moja córka brała yasmin na uregulowanie okresu i dobrze się czuła pani doktor endokrynolog powiedziała że po nich się nie tyje bo one nie podtrzymują wody w organiźmie więc nawet się chudnie ale jak widzę po wpisach jest to indywidualna sprawa
Ja biore microgynon21 ,jestem bardzo zadowolona,sa to tabletki refundowane 7,20zł.Troche przytyłam ale jak mnie lekarz upewnił ze to napewno nie przez tabletki:)a tak to same plusy-cera mi sie poprawiła ,zawsze miałam sucha,znikły całkowicie wszelkiego rodzaju bole przedmiesiaczkowe itd.Kazdy organizm jest inny i reaguje inaczej,nie zawsze lekarz dobierze dobrze-tak sam mi powiedział moj..czasami trzeba pare wyprobowac zeby trafic dla siebie na odpowiednie.
Hmm ja również brałam Yasmin, ale dawno i krótko.Zrezygnowałam z nich, bo po Cilest czułam się lepiej i tak jest do tej pory. No i cena faktycznie, ale poza tym nie znam złych opinii na temat tych tabletek. A nawet - mój lekarz twierdził, że kobiety sobie je chwalą ze względu na częstsze orgazmy (ale ja jakoś tego nie zauważyłam)
Biorę yasmin od roku i jestem bardzo zadowolona. Ginekolog przepisał mi je ze względu na zbędne kilogramy po ciąży, stwierdził, że po nich nie przytyję i nie mylił się. Nie przytyłam ani kilograma, za to bez problemu stopniowo chudnę. Nie miałam żadnych niepożądanych efektów ubocznych. Jedyne, co mi w nich przeszkadza, to cena, ale jak mówi mój lekarz: "to, co dobre, musi być drogie"
Ja biorę Yasminelle od 2 lat (te są podobno nowsze niż Yasmin). Jestem zadowolona, nic się po nich nie dzieje. Widocznie trafiłam w końcu na odpowiednie. Ceny w aptekak są przeróżne nawet do 50 zł, ale ja znalazłam aptekę w której płacę 35zł. To, że niektóre dziewczyny tyją po jakichś tabletkach to poprostu wynik źle dobranych tabletek. To znak, że należy szukać innych.
Witam, też jestem zwolenniczką Yasminelle, biorę je już 4 rok. Zaro efektów ubocznych, brak kłopotów z cerą i włosami, a różnicy w wadze nie zauważyłam. faktycznie cena jest bardzo zróżnicowana, ja płace za nie 39 zł, zaproponowano mi je po wcześniejszym stosowaniu Cilest i Harmonet, te okazały się najlepsze:) ale to kwestia odpowiedniego i trafnego doboru.
Mi zadne tabletki nie odpoeiadaja, ale moje kolezanki biora Yasminy i są zadowolone, tabletki musza być dobrane do konkretnej osoby. A gdyby były jakięś dolegliwości mozna stosować ocgronną Asekurellę.
Viola ja mam 31 lat dwoje dzieci i biore yasmin juz 5 lat. Bardzo sobie chwale, nie mam skokow wagi (jak przy nietorych tabletkach) ani zadnych innych zmian w organizmie.W seksie tez sie nic nie zmienilo:) pozdrawiam becia.
WITAM WSZYSTKICH
CZY KTOS MOŻE ZNA TABLETKI YASMIN
PROSZE DAJCIE ZNAC BO LEKARZ MI JE PRZEPISAŁ A SŁYSZAŁAM ROŻNE OPINIE NA ICH TEMAT
VIOLA68
Ja brałam z tych leków przez rok Stediril30 a teraz biore Regulon. Z tego co wiem opdwrotnieproporcjonalnie do ceny zmienia sie w tego typu tabletkach ilość efektów ubocznych.
Czyli ze im droższe i nowsze tym bezpieczniejsze. O Yasmin słyszałam wiele pochlebnych opinii ale sama wdrozyłam sie w Regulon i narazie dobrze go znosze, nie bede sie przestawiać na inne bo nie ma sensu. A Yasmin podobno są godne polecenia z tym że każda kobieta reaguje nieco inaczej na rózne tabletki - to co mnie pomoże tobie może zaszkodzic. Więc podsumowując ogólnie Yasmin sa zachwalane ale czy i dla ciebie są dobre nie odpowiesz sobie zanim nie spróbujesz. Powodzenia.
BIORĘ YASMIN OD 6 MIESIĘCY. OGÓLNIE CZUJĘ SIE PO NICH BARDZO DOBRZE. JEDYNY MINUS TO KILKA KILOGRAMÓW NA PLUSIE. ALE TO SĄ EFEKTY UBOCZNE PRAWIE WSZYSTKICH TAKICH ŚRODKÓW. TAKŻE JA JESTEM ZADOWOLONA I POLECAM YASMIN.
Te tabletki dają świetne efekty terapeutyczne przy stosunkowo mało nasilonych objawach ubocznych. Według mnie godne polecenia.
Tabletki w temacie Diety i Kącik Tadka Niejadka? Poproszę moderatora o przeniesienie w adekwatne miejsce.
A serio, to kilka kilogramów na minusie, nie puchnę, nie ma zatrzymywania wody w organizmie. Dla mnie same plusy. acha, jeden minus - cena.
Ja biore microgynon21 ,jestem bardzo zadowolona,sa to tabletki refundowane 7,20zł.Troche przytyłam ale jak mnie lekarz upewnił ze to napewno nie przez tabletki:)a tak to same plusy-cera mi sie poprawiła ,zawsze miałam sucha,znikły całkowicie wszelkiego rodzaju bole przedmiesiaczkowe itd.Kazdy organizm jest inny i reaguje inaczej,nie zawsze lekarz dobierze dobrze-tak sam mi powiedział moj..czasami trzeba pare wyprobowac zeby trafic dla siebie na odpowiednie.
Hmm ja również brałam Yasmin, ale dawno i krótko.Zrezygnowałam z nich, bo po Cilest czułam się lepiej i tak jest do tej pory. No i cena faktycznie, ale poza tym nie znam złych opinii na temat tych tabletek. A nawet - mój lekarz twierdził, że kobiety sobie je chwalą ze względu na częstsze orgazmy (ale ja jakoś tego nie zauważyłam)
Biorę yasmin od roku i jestem bardzo zadowolona. Ginekolog przepisał mi je ze względu na zbędne kilogramy po ciąży, stwierdził, że po nich nie przytyję i nie mylił się. Nie przytyłam ani kilograma, za to bez problemu stopniowo chudnę. Nie miałam żadnych niepożądanych efektów ubocznych. Jedyne, co mi w nich przeszkadza, to cena, ale jak mówi mój lekarz: "to, co dobre, musi być drogie"
Ja biorę Yasminelle od 2 lat (te są podobno nowsze niż Yasmin). Jestem zadowolona, nic się po nich nie dzieje. Widocznie trafiłam w końcu na odpowiednie. Ceny w aptekak są przeróżne nawet do 50 zł, ale ja znalazłam aptekę w której płacę 35zł.
To, że niektóre dziewczyny tyją po jakichś tabletkach to poprostu wynik źle dobranych tabletek. To znak, że należy szukać innych.
Witam, też jestem zwolenniczką Yasminelle, biorę je już 4 rok. Zaro efektów ubocznych, brak kłopotów z cerą i włosami, a różnicy w wadze nie zauważyłam. faktycznie cena jest bardzo zróżnicowana, ja płace za nie 39 zł, zaproponowano mi je po wcześniejszym stosowaniu Cilest i Harmonet, te okazały się najlepsze:) ale to kwestia odpowiedniego i trafnego doboru.
Mi zadne tabletki nie odpoeiadaja, ale moje kolezanki biora Yasminy i są zadowolone, tabletki musza być dobrane do konkretnej osoby. A gdyby były jakięś dolegliwości mozna stosować ocgronną Asekurellę.
Viola ja mam 31 lat dwoje dzieci i biore yasmin juz 5 lat. Bardzo sobie chwale, nie mam skokow wagi (jak przy nietorych tabletkach) ani zadnych innych zmian w organizmie.W seksie tez sie nic nie zmienilo:) pozdrawiam becia.