to ja mam takie pytanko, ile pączków dziś zjedliście???
3
A ja nic,ale za to zjadlam kawalek metrowca i z kilogram ciatekchyby pekne.
1 / słownie jeden/.
Nie wiem...
całe zero
Ani jednego...
żadne z nas żarłoki, ja 2:(, a moja mam sie postarała i 6 wtrąbiła:D
gdybym był w Polsce, to zażerałbym się pączkami (kiedyś były wspaniałe u Bliklego); ale tutaj? taśmowa glina pudrowana albo z lukrerm...
5
Ja tylko 2 jak przywiozłam z cukierni bo nie mogłam się oprzeć zapachowi...... mniam, ale za to "wycięłam" z jadłospisu obiad wczoraj
wogóle ,inka21
I ja też ani jednego ....
1
Ja także jeden, ale oprócz pączka zjadłam mnóstwo faworków.
Kurcze jak czytam zjedlismy tych pączków bardzo mało... to kto zjada te 100 milionów pączków o których pisał wczoraj onet?
2 pączki i trochę chrustu.
nie liczyłam, wolę żyć w błogiej niewiedzy, ile kalorii w siebie jednego dnia wrzuciłam. Było ich dużo domowej roboty + faworki:))
Ja zjadłam 3 domowej roboty, ale gdybym miała zdrowy brzuszek zjadłabym ich na pewno dużo wiecej.
to ja mam takie pytanko, ile pączków dziś zjedliście???
3
A ja nic,ale za to zjadlam kawalek metrowca i z kilogram ciatekchyby pekne.
1 / słownie jeden/.
Nie wiem...
całe zero
Ani jednego...
żadne z nas żarłoki, ja 2:(, a moja mam sie postarała i 6 wtrąbiła:D
gdybym był w Polsce, to zażerałbym się pączkami (kiedyś były wspaniałe u Bliklego); ale tutaj? taśmowa glina pudrowana albo z lukrerm...
5
3
Ja tylko 2 jak przywiozłam z cukierni bo nie mogłam się oprzeć zapachowi...... mniam, ale za to "wycięłam" z jadłospisu obiad wczoraj
wogóle ,inka21
I ja też ani jednego ....
1
Ja także jeden, ale oprócz pączka zjadłam mnóstwo faworków.
Kurcze jak czytam zjedlismy tych pączków bardzo mało... to kto zjada te 100 milionów pączków o których pisał wczoraj onet?
2 pączki i trochę chrustu.
nie liczyłam, wolę żyć w błogiej niewiedzy, ile kalorii w siebie jednego dnia wrzuciłam. Było ich dużo domowej roboty + faworki:))
Ja zjadłam 3 domowej roboty, ale gdybym miała zdrowy brzuszek zjadłabym ich na pewno dużo wiecej.