Widze ze sie wam podobalo:)....wiec zapraszam na nastepna uczte..dla oczu:)
cudne widoki, cóż więcej można powiedzieć ....Pozdrawiam!
matko jedyna a ja się cieszyłam ,że codziennie rano spoglądam z okna na ogródki dzialkowe .....:) piękne widoki, nasyciałam wzrok i ...wracam do okna:) inka21
Mini możesz cieszyć nasze oczy codziennie, zdjęcia są super a te widoki!!! Coś pięknego!! Pozdrawiam serdecznie dankarz
i to jest uczta, dziękujemy za pękne widokizdjęcia superowe gratulujękamaxyz
Piękne widoki i ta dzika natura! Ach!
Przepiękne widoki aż dech zapiera chciałoby się widziec to na własne oczy. Pozdrawiam Mlena
Nie myślałam , ze Islandia jest taka niezwykła. Groźna i piękna....Pozdrawiam
Cudowne fotki, chyba już wiem gdzie chciałabym pojechać w wakacje....
Jesli macie ochote na wiecej...dajcie znac:).....bo nie chce na sile zasmiecac galerii...a zdjec mam bardzo duzo:)
Mini ja bardzo chętnie oglądam twoje zdjęcia, myślę że inni też a zresztą to jest galeria i właśnie po to ona jest pozdrawiam serdecznie dankarz
Widze ze sie wam podobalo:)....wiec zapraszam na nastepna uczte..dla oczu:)
cudne widoki, cóż więcej można powiedzieć ....Pozdrawiam!
matko jedyna a ja się cieszyłam ,że codziennie rano spoglądam z okna na ogródki dzialkowe .....:) piękne widoki, nasyciałam wzrok i ...wracam do okna:) inka21
Mini możesz cieszyć nasze oczy codziennie, zdjęcia są super a te widoki!!! Coś pięknego!! Pozdrawiam serdecznie dankarz
i to jest uczta, dziękujemy za pękne widoki
zdjęcia superowe gratuluję
kamaxyz
Piękne widoki i ta dzika natura! Ach!
Przepiękne widoki aż dech zapiera chciałoby się widziec to na własne oczy. Pozdrawiam Mlena
Nie myślałam , ze Islandia jest taka niezwykła. Groźna i piękna....Pozdrawiam
Cudowne fotki, chyba już wiem gdzie chciałabym pojechać w wakacje....
Jesli macie ochote na wiecej...dajcie znac:).....bo nie chce na sile zasmiecac galerii...a zdjec mam bardzo duzo:)
Mini ja bardzo chętnie oglądam twoje zdjęcia, myślę że inni też a zresztą to jest galeria i właśnie po to ona jest pozdrawiam serdecznie dankarz