mam do was prośbę , chciałam pojechć znów w tym roku nad morze ...okolice Dziwnowa lub w jakieś inne piękne miejsce ....potrzebny domek dla 4 osób dorosłych i 2 dzieci ...może ktoś z Was ma jakieś adresy....będę wdzięczna :):)
Ja od lat bywam w wakacje w Międzywodziu to tylko 3 km od Dziwnowa, tylko niestety nie są to domki a kwatery dom dwupiętrowy na piętrze łazienka, oraz osobny domek z pokojami z łazienkami, teren ogrodzony jest na podwórku altana z której można korzystać, no i najważniejsze bardzo blisko morza.
Witaj Olusia1, od lat jeżdżę w zachodniopomorskie. Polecam Międzywodzie ośrodek Gryf-Inko byłam w domkach 2 pokoje, łazienka z pełnym węzłem sanitarnym, lodówka, czajnik tv. Właścicielka ośrodka jest bardzo miła, zawsze liczy taniej niż jest napisane (np. nie policzyła mediów i opłaty klimatycznej). W mieście jest dużo knajp gdzie można zjesć tani obiad, oprócz tego vis a vis jest osrodek w którym również można wykupic posiłki. Okolica jest przepiękna... jest ok. 200 m do zejścia na plażę. Osrodek jest położony przy lesie (w zasadzie częsciowo w lesie:-) ) Najbardziej podoba mi się trasa spacerowa, która biegnie włąśnie przez ten las wzdłuż wydm i można ją spokojnie dojść do centrum. Jest to wspaniałe rozwiazanie gdy np. pada lekii deszczyk. Można spokojnie spacerować a dzieciaki mają frajdę biegając miedzy drzewami. Polecam. Druga miejscowością jest Pobierowo byłam tam w zeszłym roku. Płaciłam chyba 140 za domek 2 pok. aneks kuchenny (lodówka, maszynka), łazienka z pełnym węzłem, tv. Odległosc do morza ok. 250 m. Też ładnie. Plaża szeroka i okolica niedroga. Trzecia miejscowość to Łazy. Też polecam, bo nie jest drogo. Domki, chyba nazywają sie fińskie (takie ze dwuspadzistym dachem), po 160 zł wszystko w drewnie, pełny węzeł sanitarny, aneks, tv. Jeżdżę co roku z 3 dzieci, więc musze mieć wszystko pod ręką, dlatego też szukam "tanio wygód" :-) W tym roku jadę do Mżerzyna też do domku, ale jeszcze nie byłam tam wcześniej, więc za wiele nie mogę powiedzieć. Gdybys Olusia miała jakies pytania, napisz na moją skrzynkę, chętnie odpowiem i podam jakieś bliższe szczegóły. Pozdrawiam i życze udanych wakacji.
Ludkowie mili-tak wielu z Was poleca moja ulubioną miejscowość-czy wybieracie się tam również w tym roku??? Miło by było spotkać Was na plaży w Międzywodziu;)))
mam do was prośbę , chciałam pojechć znów w tym roku nad morze ...okolice Dziwnowa lub w jakieś inne piękne miejsce ....potrzebny domek dla 4 osób dorosłych i 2 dzieci ...może ktoś z Was ma jakieś adresy....będę wdzięczna :):)
Wrzuć w Google: Dziwnówek kwatery. Zawrotu głowy dostaniesz! A Dziwnówek polecam.
Ja od lat bywam w wakacje w Międzywodziu to tylko 3 km od Dziwnowa, tylko niestety nie są to domki a kwatery dom dwupiętrowy na piętrze łazienka, oraz osobny domek z pokojami z łazienkami, teren ogrodzony jest na podwórku altana z której można korzystać, no i najważniejsze bardzo blisko morza.
wiem , że są na internecie rózne oferty , ale wolałabym coś sprawdzonego a w Dziwnowie też już byłam pare razy ....warto tam wracać :)
Olusia-tylko Miedzywodzie-nie zawiedziesz się-są tam również domki do wynajęcia-i to bardzo blisko morza........
Witaj Olusia1,
od lat jeżdżę w zachodniopomorskie. Polecam Międzywodzie ośrodek Gryf-Inko byłam w domkach 2 pokoje, łazienka z pełnym węzłem sanitarnym, lodówka, czajnik tv. Właścicielka ośrodka jest bardzo miła, zawsze liczy taniej niż jest napisane (np. nie policzyła mediów i opłaty klimatycznej). W mieście jest dużo knajp gdzie można zjesć tani obiad, oprócz tego vis a vis jest osrodek w którym również można wykupic posiłki. Okolica jest przepiękna... jest ok. 200 m do zejścia na plażę. Osrodek jest położony przy lesie (w zasadzie częsciowo w lesie:-) ) Najbardziej podoba mi się trasa spacerowa, która biegnie włąśnie przez ten las wzdłuż wydm i można ją spokojnie dojść do centrum. Jest to wspaniałe rozwiazanie gdy np. pada lekii deszczyk. Można spokojnie spacerować a dzieciaki mają frajdę biegając miedzy drzewami. Polecam.
Druga miejscowością jest Pobierowo byłam tam w zeszłym roku. Płaciłam chyba 140 za domek 2 pok. aneks kuchenny (lodówka, maszynka), łazienka z pełnym węzłem, tv. Odległosc do morza ok. 250 m. Też ładnie. Plaża szeroka i okolica niedroga.
Trzecia miejscowość to Łazy. Też polecam, bo nie jest drogo. Domki, chyba nazywają sie fińskie (takie ze dwuspadzistym dachem), po 160 zł wszystko w drewnie, pełny węzeł sanitarny, aneks, tv. Jeżdżę co roku z 3 dzieci, więc musze mieć wszystko pod ręką, dlatego też szukam "tanio wygód" :-)
W tym roku jadę do Mżerzyna też do domku, ale jeszcze nie byłam tam wcześniej, więc za wiele nie mogę powiedzieć. Gdybys Olusia miała jakies pytania, napisz na moją skrzynkę, chętnie odpowiem i podam jakieś bliższe szczegóły.
Pozdrawiam i życze udanych wakacji.
Ludkowie mili-tak wielu z Was poleca moja ulubioną miejscowość-czy wybieracie się tam również w tym roku???
Miło by było spotkać Was na plaży w Międzywodziu;)))