Forum

Galeria

moje ostatnie wypociny-lampion

• Autor: Wróbelek Data: 2006-02-26 17:59:58

tym razem nie bytelka a słoik po kawie. Dodatkowo kilka drucików, wieczko po koncentracie i farby i kontóówka do szkła. A to efekt końcowy:

• Autor: till Data: 2006-02-26 18:33:49

Wróbelek , Ty to jesteś pomysłowa jednostka !!! Pozdrawiam i podziwiam.

• Autor: ABA Data: 2006-02-26 20:11:44

Wróbelku piękny ten lampion. Masz prawdziwy talent. Myślę, że teraz zrobisz coś ekstra z myślą o Świętach Wielkanocnych, bo zbliżają się wielkimi krokami.

• Autor: jadkin Data: 2006-02-26 21:11:35

Piękny lampion. Gratuluję zdolnosci Wróbelku.

• Autor: Wróbelek Data: 2006-02-27 00:59:18

Już o nich zaczynam myśleć. Na pewno jak zwykle będą zajączki z wydmuszek na patykach powtykane w doniczki. poza tym pomalowane wydmuszki z podstawkach (zrobionych ze środków papieru toaletowego- pociętego na mniejsze, poklejonego folią i przyozdobionego). Jajka z tektury pomalowane wiszące z żyrandola (dla ciężkości mają słomkę na dole przyczepioną). I pomyśle nad nowymi formami na pewno:) A to kilka przykładów tego co już było:

to zajaczki na patyczki przytwierdzane i w doniczkach stojące:

A to ozdoba do powieszenia:

A to jeden z wielu przykłądów tego jak sięprezentuje wydmuszka w podstawce:

Są to rzeczy, które każdy może zrobić sam. Tak więc zachęcam Was do działania:))

• Autor: ABA Data: 2006-02-27 15:41:13

Wróbelku zachęcona Twoimi pięknymi pracami podejmuję wyzwanie. Obiecuję sobie, że za 2 tygodnie biorę się za zrobienie jakiegoś drobiazgu dotyczacego Świąt Wielkanocnych. W tej chwili jestem w fazie robienia sukieneczki na święta małej wnuczce.Planuję ją ukończyć do 2 tygodni.
    Pozdrawiam wszystkich ABA

• Autor: skolopendra Data: 2006-02-26 21:09:29

Śliczne! Piękne różyczki. Wyobrażam sobie, jaki daje efekt w ciemności...

Przejdź do pełnej wersji serwisu