dziekuje bardzo:) ..ale do czego tu sie przyznawac skoro 29 nie ma :D jak bylam mala to nie moglam zrozumiec czemu znow nie ma tej daty w kalendarzu, zadne tlumaczenia mamy nie pomagaly.. zawsze sie podsuwalam do kalendarza i dopisywalam tego 29-tego :D
Obu paniom wszystkiego naj - Dziewczyny, pomyślcie - jak normalnie ludzi mają 16 la - to wam dopiero stuknie 4. A im dalej w las tym fajniej będzie sie liczyło (i nikt nie zarzuci Wam odejmowania lat).
U mojej koleżanki córka też robi dziś imprezę z okazji urodzin, których nie ma.
Z racji tego, że w tym roku nie ma daty 29.02,
już dzisiaj składam ci gorące życzenia urodzinowe.
Żyj nam długo w zdrowiu i szczęśliwie
jasia
Kika się starzeje co 4 lata
Bardzo serdeczne życzonka z okazjii urodzin-
Zdrowka cala mase, spelnienia marzen, samych zyczliwych ludzi na Twej drodze, szczescia, szczescia, szczescia KikoGD :):*
urodziny co 4 lata to w sumie fajna rzecz, wiem bo tez tak mam :D
Lenkowicz-czemu się nie przyznałaś?.....;)))
W takim razie-Wszystkiego Najlepszego dla Was obu
dziekuje bardzo:)
..ale do czego tu sie przyznawac skoro 29 nie ma :D jak bylam mala to nie moglam zrozumiec czemu znow nie ma tej daty w kalendarzu, zadne tlumaczenia mamy nie pomagaly.. zawsze sie podsuwalam do kalendarza i dopisywalam tego 29-tego :D
obu Solenizantkom życzę wszystkiego naj, naj, najlepszego ,zdrowia i pomyslności
no i oczywiście urodzinkowe słodkości od inki 21
W dniu urodzin - pogody ducha, duchowej beztroski,
beztroskiego nastroju, nastrojowych rozmów życzy Wam obu ANia
Lenkowicz, przyjmij też odemnie wszystkiego najlepszego
To nic, że daty nie ma - ale urodziny są
jasia
Ale macie fajnie Kika i Lenkowicz ...Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin życzy dorota40
Ja też się przyłączam do życzeń dla Kiki i Lenkowicza, dużo dużo zdrówka samych pogodnych dni w życiu, ps. ale wy jesteście młodzi!!!! dankarz
Obu paniom wszystkiego naj - Dziewczyny, pomyślcie - jak normalnie ludzi mają 16 la - to wam dopiero stuknie 4. A im dalej w las tym fajniej będzie sie liczyło (i nikt nie zarzuci Wam odejmowania lat).
U mojej koleżanki córka też robi dziś imprezę z okazji urodzin, których nie ma.
Kika i Lenkowicz przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe