Och jak ja tobie zazdroszcze tych spacerów po plaży, nie moge rozszyfrować ostatniego zdjęcia jest troche ciemne, czy to są małże??? czy kamienie?? pozdrawiam serdecznie dankarz
I kamienie i malze ...sorry ze zdjecie nie jest na tyle wyrazne...uwielbiam fotografowac ale jeszcze musze duzo sie nauczyc:)...a i godzina byla pozna:)
droga mini.is :):):) czy moglabys mi sprawic radosc i wyslac twoje piekne, cudne zdjecia na poczte: mada_chicago@yahoo.com sa cudowne i chcialabym je wydrukowac, oprawic w ramki i na sciane:):):):):):) w szczegolnosci podobaja mi sie te zblizenia muszli prosze cie bardzo:) pozdrawiam i zazdroszcze......
wstawilam pare fotek z plazy ,uwielbiam tam spacerowac:) razem z moim mezem
Ocean atlantycki jest piekny:)
to jest smak życia
gratuluję
pozdrawiam kama
bardzo piękne....
chciałabym też tam pospacerować....eeeeech
pozdrawiam
Och jak ja tobie zazdroszcze tych spacerów po plaży, nie moge rozszyfrować ostatniego zdjęcia jest troche ciemne, czy to są małże??? czy kamienie?? pozdrawiam serdecznie dankarz
I kamienie i malze ...sorry ze zdjecie nie jest na tyle wyrazne...uwielbiam fotografowac ale jeszcze musze duzo sie nauczyc:)...a i godzina byla pozna:)
droga mini.is :):):) czy moglabys mi sprawic radosc i wyslac twoje piekne, cudne zdjecia na poczte:
mada_chicago@yahoo.com
sa cudowne i chcialabym je wydrukowac, oprawic w ramki i na sciane:):):):):):) w szczegolnosci podobaja mi sie te zblizenia muszli
prosze cie bardzo:)
pozdrawiam i zazdroszcze......
Oczywiscie mada...postaram sie jeszcze dzis:)
dzieki dzieki dzieki:)
jak zobaczylam te zdjecia dostalam wizji:):):):):)
one super beda wygladac w ramkach, sa pieknie zrobione
gratuluje "oka"
Pomysł z ramkami na 6+. Zdjęcia cudne i na ścianie będą wyglądały pięknie. Też sobie skopiowałam. Pozdrawiam.
dostalam zdjecia - super ze w duzej rozdzielczosci, slicznie dziekuje:)