Witam wszystkich bardzo serdecznie! Odwiedzam tę stronę od jakiegoś czasu, ale dopiero niedawno się zarejestrowałam. Stronka jest naprawdę super!!! Mnóstwo ciekawych przepisów, a i forum niezłe (przeczytanie prawie całego zajęło mi chyba 2 tygodnie). Jeśli chodzi oprzepisy- to wole korzystać z Waszych-nie mam żadnych ciekawszych czy sekretnych. Chyba, że ta stronka mnie zainspiruje do eksperymentów kulinarnych- to wtedy oczywiście się z Wami podzielę.
Jeszcze raz serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam!
Ja też serdecznie Cię witam. Pewnie przekonasz się, tak jak ja, że jest tu mnogo niezwykle kuszących przepisów, ale również wielu bardzo sympatycznych i wartościowych ludzi. Dziś np. dzięki pewnemu wątkowi o życiu ( na tej stronie ) z samego rana uroniłam parę łez, takich dobrych i ciepłych łez... Życzę miłego buszowania po "WŻ"
Też Cie serdecznie witam (buziaczki) sama sie szybko przekonasz jak nasza stronka uzależnia i jak wiele daje (nie tylko w kuchni) :-) miłego buszowania
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Odwiedzam tę stronę od jakiegoś czasu, ale dopiero niedawno się zarejestrowałam.
Stronka jest naprawdę super!!! Mnóstwo ciekawych przepisów, a i forum niezłe (przeczytanie
prawie całego zajęło mi chyba 2 tygodnie). Jeśli chodzi oprzepisy- to wole korzystać z Waszych-nie
mam żadnych ciekawszych czy sekretnych. Chyba, że ta stronka mnie zainspiruje do eksperymentów
kulinarnych- to wtedy oczywiście się z Wami podzielę.
Jeszcze raz serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam!
Witaj wśród nas Nata
jasia
Witaj nata
witaj
:)))
no i inspiruj sie a jak juz zaczniesz czarowac kulinarnie- czekamy na wkupniaka.
Ja też serdecznie Cię witam. Pewnie przekonasz się, tak jak ja, że jest tu mnogo niezwykle kuszących przepisów, ale również wielu bardzo sympatycznych i wartościowych ludzi. Dziś np. dzięki pewnemu wątkowi o życiu ( na tej stronie ) z samego rana uroniłam parę łez, takich dobrych i ciepłych łez... Życzę miłego buszowania po "WŻ"
Też Cie serdecznie witam (buziaczki) sama sie szybko przekonasz jak nasza stronka uzależnia i jak wiele daje (nie tylko w kuchni) :-) miłego buszowania
Ja również Ciebie witam serdecznie czuj się jak w domu pozdrawiam dankarz
Witam Cię również-bardzo serdecznie
Też jestem jeszcze "młody"....w WŻ...
Witaj.
Witam Ciebie bardzo serdecznie
i
.Pozdrawiam dorota40
Witam serdecznie!
Witam bardzo serdecznie.
hej
Witam bardzo serdecznie
Dziękuję Wam wszystkim za tak ciepłe przyjęcie!
Chyba już mnie wciągnęło!
witam, zapraszam i .... baw się z nami dobrze
kamaxyz
Witaj Nato i spełniaj się kulinarnie!
Witaj serdecznie napewno zaniedługo się uzależnisz od tej stronki ale ma to dobre strony .
Witam Cia serdecznie wśród nas:))
Dzięki, dzięki, dzięki!!!
Witam Cię serdecznie !!!

Witaj! Tylko Uważaj....to jest jak narkotyk...hi,hi..