Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie , również należe do nowiciuszy, choć przeglądam ta cudowna stronkę bardzo czesto Mysle ,że i ja rzucę sie w ten wir cudownej zabawy z Wami .Nie zapominając jednocześnie o łaczeniu dobrego z pozytecznym ... Pozdrawiam goraco ... Alga- nowa.
u mnie widać ten obrazek więc nie wiem co jest nie tak? Czy ktoś oprócz mnie też go widzi? To jest podobne do tego ( o ile ten jest widoczny?) Pozdrawiam wszystkich!
Oficjalnie, czyli po zarejestrowanie jestem tu od niedawna, ale od Wielkiego Żarcia jestem już chyba uzależniona (podglądaczem była od dość dawna), pozdrawiam Wszystkich.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie , również należe do nowiciuszy, choć przeglądam ta cudowna stronkę bardzo czesto Mysle ,że i ja rzucę sie w ten wir cudownej zabawy z Wami .Nie zapominając jednocześnie o łaczeniu dobrego z pozytecznym ... Pozdrawiam goraco ... Alga- nowa.
witamy !!!!zapraszamy i prosim wedle polskiego zwyczaju- zasiądź do stołu z nami o Pani!!!!
pozdrawiam serdecznie kama
Obok mnie jest wolne miejsce, siadaj i... więc... witam
o !!!!!! i samosia do stołu prosi... tutaj ukłony w strone Samosi....pozdrawiam milutko
Kama - dzieki wielkie za sympatyczne przyjęcie do Waszego grona .... już czuję sie lepiej ...o rany ktoś mnie dostrzegł.... super...pozdrawiam pa..
Witaj, czuj się u nas dobrze pozdrawiam dankarz
....nie bardzo jeszcze wiem jak tu sie poruszac , ale dzieki , za powitanie Dankarz....mam nadzieję ,że metoda prób i błedów dojdę do wszystkiego ...
Serdecznie Witamy!! u nas na WZ jest superr zapraszamy!!
Witaj Alga-jak miło,że jesteś!;)))
Witam Alga, dobrze, że jesteś z nami
jasia
Witaj Algo! Czuj się jak u siebie i oświecaj nas swymi pomysłami!
wiolu!!!co to za obrazek?? nie ma go tylko krzyźyk
kamaxyz
u mnie widać ten obrazek więc nie wiem co jest nie tak? Czy ktoś oprócz mnie też go widzi? To jest podobne do tego
( o ile ten jest widoczny?) Pozdrawiam wszystkich!
ten znaczek widzę dzięki wiolu
nie przjmuj się może u mnie coś nie tak
kamaxyz
Kama u mnie też krzyżyk. Ale jak kliknąć, to otwiera się stronka do ściągania. Ale ja takich stronek trochę się boję.
jasia
dzięki Jasiaczku--to słuszne ostrzeżenie , bo można nieopatrznie wpuścić wirusika
pozdrawiam kama
Nie tylko ty uwielbiasz ta stronke jest nas duzo albo nawet bardzo duzo.Witam i pozdrawiam serdecznie
Ja też uwielbiam tę stronę i Was,też jestem nowa.
ów WŻ - kawka
Pozdrawiam serdecznie miłośnik
Witaj Kawka u nas pozdrawiam serdecznie dankarz
Dzięki za miłe powitanie.Cenię Twoje przepisy i wypowiedzi
I ja Cię witam Kawka-ze szczerego serca;)))-Aga
Witaj Kawka , myślę, że będziesz się z nami świetnie bawiła.
jasia
Witaj i baw się dobrze w tak miłym towarzystwie.
Witam Witam:)))
Witam i ja Was serdecznie. Czy możecie napisać z jakiego rejonu Polski jesteście? Ja z Dolnosląskiego.
Ja również witam bardzo ciepło.Pozdrawiam dorota40
Witam !!!Cię !!!Alga miło,że przybywa fajnych ludzi goraco pozdrawiam madzina!!!!
witam nowych.
A swoja droga - gdzie wkupniak?????
Witaj,ja też jestem nowa ,chociaż stronę odwiedzam często i korzystam z przepisów- ku uciesze rodzinki.Pozdrawiam serdecznie
Witaj w kuchni ... czuj się jak w domu ;)))))
witaj

Oficjalnie, czyli po zarejestrowanie jestem tu od niedawna, ale od Wielkiego Żarcia jestem już chyba uzależniona (podglądaczem była od dość dawna), pozdrawiam Wszystkich.
cel....Ty złośliwcu ...czyzbyś miał jakis problem hahahah .... pozdrawiam milo !!!
Wszystkiego najlepszego na NOWEJ STRONCE ŻYCIA I ŻARCIA!
witajcie wśród swoich - juz dawno uzależniona irenka
Witam bardzo na stronce .