Często Kamuś-wściekam się kilka razy dziennie na to gg. Jakaś felerna wersja ta nowa.Kilkakrotnie wysyłałam im też raporty błędów,ale dalej to samo.wrrrrrrrr
Bardzo Wam dziewczyny współczuję. Mnie nigdy gg nie siada. Nie mam z nim żadnego problemu. Miałam kiedys kłopot z pocztą, ale to minęło. Chyba też bym się wściekała, gdyby mi gg szwankowało. Mówią ludzie, że nawet rzeczy martwe coś czują. Polecam przed włączeniem kompa pogłaskać go i przemówić do niego miłymi słowami na powitanie. Może to pomoże? pozdrowienia i ściskacze (~_~)
ja jestem wściekła , bo dwa dni nie mogę już otworzyć swojej poczty na WP, ani z Outlocka , ani ze strony WP, mogę tylko potupać nogami ze złości, chyba zmienię adres na Onet, tam się tak często nie zawiesza, och !:(:(:(!!!
Polecam zalogować sie za darmo na stronie wapster.pl i ściągnąć sobie AQQ - komunikator taki jak GG. Za każdy dzień używania AQQ dostaje sie 10 wapsterów - punktów które mozna wymieniać na gadżety do telefonów komórkowych. Mając konto wapster dostaje sie 200 wapsterów co mieiąc. Jeśli przy okazji używa sie AQQ można uzbierać w sumie 500 wapsterów miesiecznie ( wapstery nie przechodza na kolejny miesiąc - trzeba je wykorzystać w tym w którym sie je dostało) i wymienić na loga, tapety, melodie itp. A sam komunikator jest fajniejszy, łatwiejszy i przyjemniejszy w obsłudze niż GG.
Mam zainstalowane AQQ, bo moja córka dowiedziała się o nim w szkole od nauczyciela historii,że jest ok. Nietety nikt z naszych znajomych nie ma AQQ, a ja córkę gonie od kompa, bo lekcje ważniejsze, więc nie używamy tego komunikatora .Brakuje jakoś zapału, żeby posiedzieć i dowiedzieć sie jak tam się poruszać, może faktycznie warto. Moje gadu działa cacy, a korzystam też ze Skypa. Prawdę mówiąc nie pomyślałam żeby pogłaskać kompa za to że chodzi, ale mam ochotę go kopnąć jak nawala. Pozdrawiam =)
siada gg,!!!
nie mogę go otworzyć jestem ......zła poprostu zła
ale może jutro wróci do normy --- jutro też jest nowy dzień
Często Kamuś-wściekam się kilka razy dziennie na to gg.
Jakaś felerna wersja ta nowa.Kilkakrotnie wysyłałam im też raporty błędów,ale dalej to samo.wrrrrrrrr
dzięki dziewczyny !!!już mi ulżyło
kochane jesteście
pozdrawiam
I ja łączę się z Tobą w bólu. Niestety mnie ten kłopot z Gadulcem rónież nie ominął:((
No to jest nas sporo mi juz od tygodnia warjuje i nie chce sie otworzyc
Bardzo Wam dziewczyny współczuję. Mnie nigdy gg nie siada. Nie mam z nim żadnego problemu. Miałam kiedys kłopot z pocztą, ale to minęło. Chyba też bym się wściekała, gdyby mi gg szwankowało. Mówią ludzie, że nawet rzeczy martwe coś czują. Polecam przed włączeniem kompa pogłaskać go i przemówić do niego miłymi słowami na powitanie. Może to pomoże?
pozdrowienia i ściskacze (~_~)
mój komp jest dzisiaj dla mnie taki
!!!!!!1złośliwa bestia !!!!!1,masz rację ABA, chyba muszę do niego mile przemówić
jutro
ja jestem wściekła , bo dwa dni nie mogę już otworzyć swojej poczty na WP, ani z Outlocka , ani ze strony WP, mogę tylko potupać nogami ze złości, chyba zmienię adres na Onet, tam się tak często nie zawiesza, och !:(:(:(!!!
dada!!1 marzy mi się o takie coś kurcze pieczone
pewno sobie pomarzę a gg nadal nie ma wrrrrrrr!!!!!!
kama
dumaj dumaj kamusku !!!!!!
Moj nie eksplooduje
no dumam a jakże dumam i to ostro
Polecam zalogować sie za darmo na stronie wapster.pl i ściągnąć sobie AQQ - komunikator taki jak GG.
Za każdy dzień używania AQQ dostaje sie 10 wapsterów - punktów które mozna wymieniać na gadżety do telefonów komórkowych.
Mając konto wapster dostaje sie 200 wapsterów co mieiąc. Jeśli przy okazji używa sie AQQ można uzbierać w sumie 500 wapsterów miesiecznie ( wapstery nie przechodza na kolejny miesiąc - trzeba je wykorzystać w tym w którym sie je dostało) i wymienić na loga, tapety, melodie itp.
A sam komunikator jest fajniejszy, łatwiejszy i przyjemniejszy w obsłudze niż GG.
no jutro poproszę informatyka zobaczymy co z tego wyjdzie --- dzięki za podpowiedź
kamaxyz
Mam zainstalowane AQQ, bo moja córka dowiedziała się o nim w szkole od nauczyciela historii,że jest ok. Nietety nikt z naszych znajomych nie ma AQQ, a ja córkę gonie od kompa, bo lekcje ważniejsze, więc nie używamy tego komunikatora .Brakuje jakoś zapału, żeby posiedzieć i dowiedzieć sie jak tam się poruszać, może faktycznie warto. Moje gadu działa cacy, a korzystam też ze Skypa. Prawdę mówiąc nie pomyślałam żeby pogłaskać kompa za to że chodzi, ale mam ochotę go kopnąć jak nawala. Pozdrawiam =)
W AQQ aktywuje sie swój nr GG. Ja z AQQ rozmawiam ze znajomymi którzy maja GG. W AQQ jest opcja używania numeru GG i importu kontaktów GG...