Forum

Galeria

Za co zwierzę ma prawo nienawidzić swojego pana

• Autor: Wróbelek Data: 2006-03-02 13:58:58

Ja dostałam te zdjątka od koleżanki mailem:))

Pozdraiwam

Ania

• Autor: dorota40 Data: 2006-03-02 14:26:13

Wróbelku dla mnie te fotki są straszne...Jak można tak oszpecić biedne zwierzęta!One nie sa lalkami!Uważam,że okropnie się męczą pod tymi gadżetami....Ludzie są nienormalni.....

• Autor: marinik Data: 2006-03-02 14:56:36

sk...synstwo!!!!!!
    i takie dupki uwazaja, ze to zabawne???????Nawet jesli by to byla wylacznie wirtualna obrobka jakis zdjec- sa potworne

• Autor: Wróbelek Data: 2006-03-02 15:58:25

podejrzewam żę są prawdziwe (chociaż może nie wszystkie). Sama kilkakrotnie widziałam zwierzaczki w dziwnych strojach. Ja swojego zwierzątka bym tak nie męćzyła. ALe jak widać niektórzy ludzie męczą je w ten sposób.

• Autor: dorime Data: 2006-03-02 15:21:15

to jest poprostu chore i nienormalne!! Jak można!?

• Autor: kamilka Data: 2006-03-02 15:53:32

Dla mnie to jest nie normalne.Ale zwlaszcza ludzie z "grubymi portfelami"przebieraja swoich pupili w rozne ubranka i lancuczki i jeszcze inne drogie pierdoly,a zwierzatka musza sie z tym meczyc.Przeciez zwierzeta nie sa ludzmi i maja calkiem inna nature,i w tych wszystkich kostiumach pewnie czuja sie okropnie.wystarczy popatzrzec na ich miny

• Autor: skolopendra Data: 2006-03-02 16:00:38

Nie przesadzajcie. Ja też mam zwierzaki. Myślę, że one też mają poczucie humoru. Kiedyś mój synek bawił się z psem i założył mu na łeb rogi renifera. Obaj mieli wielką radochę. Nie widzę w tym nic zdrożnego. Tylko co do wkładania kotka do wody mam wątpliwości, chociaż kotek mojej koleżanki uwielbia kąpiele - taka rasa ;) A gdyby kotu nie sprawiało przyjemności malowanie - przypuszczam, że odebrał to jako głaskanie - to na pewno nie pozwaliłby sobie tego zrobić!!!

• Autor: Wróbelek Data: 2006-03-02 22:34:07

Ja przyzjanęsię bez bicia, że dzisiaj poznęcałam się nad swoim zwierzęciem. Wykąpałam pieska. Oczywiśćie najpierw był tradycyjnie rytuał, czyli Kamusia omijała łazienkę wielki łukiem od momentu gdy zauważyła, że wyciągam półki z łazienki:)) Wreszcie Malućki mi jązaciagnął do łązienki, a tam....tam to ona już wie co ma robić, czyli wkoczyła do wanny i grzecznie czekałą aż ją wykąpię.

• Autor: erka Data: 2006-03-02 21:42:47

Ale chyba temu kotu w stroju kapielowym to bardzo odpowiada,

• Autor: kasia74 Data: 2006-03-16 10:32:07

Parę dni temu widziałam na moim osiedlu psa w spodniach i bluzce z włóczki. Spodnie zielone, bluzka czerwona.Butów mu tylko brakowało!

• Autor: kasia74 Data: 2006-03-28 13:14:35

Dzisiaj znowu ten sam pies ubrany tym razem w dresową (chyba psią) bluzę "dresową" i granatowe "dresowe" spodnie. A u nas +15 st. Porażka.

• Autor: Hormiga Data: 2006-03-25 15:17:16

Po prostu biedne, niewinne stworzonka Jeśli chodzi o mojego jamniczka, to ja go ubieram, ale zimą, jak są 20 stopniowe mrozy - w wygodny, luźny psi sweterek

• Autor: Milka Data: 2006-03-31 15:30:07

Czasami trzeba wykąpać psa, czy kota.Chociaż mój jeśli nie miał ochoty to nawet pazórków nie dał weterynarzowi obciąć(taki harakterek!) ąle robienie z psa baletnicy czy dyni to przesada.

Przejdź do pełnej wersji serwisu