Forum

Galeria

Moje "rozbestwione" zwierzaki

• Autor: erka Data: 2006-03-02 20:45:36

to sa moje psiaki Temida i Tores, na pierwszym zdjeciu Tores ma 3 miesiace a Temida 2 lata, teraz Tores ma 8 miesiecy i jest wiekszy od Temidy o co najmniej polowe.
    Pozdrowienia

• Autor: erka Data: 2006-03-02 22:30:25

chyba za daleko mieszkaja.

• Autor: aryt Data: 2006-03-02 23:25:14

Psiaki są piękne , jakiej rasy jest Tores?Owczarek?

• Autor: erka Data: 2006-03-02 23:55:00

Tores zostal zakupiony u hodowcy jako owczarek niemiecki z tym ze czarny, ale uszy mu tylko stoja jak sie wkurzy, wtedy wyglada jak prawdziwy ssman, poza tym to dusze ma chyba Labradora, Temida jest chyba podrecznikowym przykladem swojej rasy. Trzymaj sie.

• Autor: aryt Data: 2006-03-03 22:06:41

Dzięki za odpowiedź , potwierdziłaś moje przypuszczenia , pozdrawiam

• Autor: erka Data: 2006-03-03 22:49:38

tutaj mlody jest chyba wkurzony na Temidzie
    Moja niewykonczona jeszcze kuchnia

• Autor: olcia100 Data: 2006-03-03 08:22:00

Pieski cudne. Też bardzo chciałabym mieć psiaka, ale mieszkam w mieście w bloku i raczej się nie zdecyduję. Tym bardziej, że w grę wchodzą tylko jakieś duże rasy (owczarek niemiecki, dog, labrador). No nic, Twoje psiaki są świetne. Pozdrawiam!

• Autor: nie_umiem_gotowac :-( Data: 2006-03-20 20:33:23

Użytkownik olcia100 napisał w wiadomości:
    > Pieski cudne. Też bardzo chciałabym mieć psiaka, ale mieszkam w mieście w
    > bloku i raczej się nie zdecyduję. Tym bardziej, że w grę wchodzą tylko jakieś
    > duże rasy (owczarek niemiecki, dog, labrador). No nic, Twoje psiaki są
    > świetne. Pozdrawiam!

Ups, nie wiem, czy mi wolno, bo na forum jestem dopiero od wczoraj ;-) Ale zobaczylam, ze piszesz o dogu: jezeli bedziesz potrzebowala zywego argumentu, ze dog to...ach, to jest poezja... :-))), to sluze moim aniolkiem; na pewno sie zakochasz, bo... ach, nawet trudno mowic,  Z DOGIEM PO PROSTU TRZEBA ZYC NA CODZIEN, by w pelni rozkoszowac sie tym cudownym charakterem i tym pieknem "wizualnym" ;-)))

Eh, no nic pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze kiedys bedziesz miala taka cudowna istote jak ja; TYLKO UWAZAJ! Dogi sa jeszcze wspanialsze, niz to, co sie o nich pisze!!! Napatrzyc sie nie mozna na to piekno!!! :-))) A ta komunikatywnosc...

No nic, znowu sie rozpisuje...;-)

Jakby cos, to sluze,

Lidia i Aragus

• Autor: jasia Data: 2006-03-21 19:27:41

O rany, nie wiem jak się zwracać do osoby - co" nie umie gotować " , może jednak jakieś imię?
    Ale do rzeczy.....kochana, kazdemu wolno....
    po drugie, wstaw zdjecie twojej ślicznośći...- doga
    jasia

• Autor: inka Data: 2006-03-22 00:40:33

piękne pieski - pozdrawiam miłośników - irenka , mój bokserek+sunia wielorasowa+kotka

Przejdź do pełnej wersji serwisu