Ponieważ jestem z Wami od niedawna, tradycja nakazuje abym wkupiła się jakimś przepisem. Niestety wszystkie przepisy jakie znałam, są tutaj. Nawet przepisy które myślałam, że są tylko mojego autorstwa- też są tutaj. Więc nie liczcie na nowych, że czymś się wkupią, bo tu już wszystko jest!!!!!!!!! Mam bardzo liczny zbiór czasopismi ksiąg kucharskich. Przegłądałam je ostatnio i doszłam do wniosku, że nie ma w nich nic lepszego niż tutaj!!! Nie mam pojęcia czym się wkupić! Pozdrawiam. Nata.
Witaj wśród nas! I wcale nie musisz się wkupić. Popatrz na przepisy, korzystaj z nich i modyfikuj. Baw się w kuchni, a wkrótce zobaczysz, że twoje konto wypełni się pysznymi recepturami. A wtedy my będziemy je wypróbowywać.
Korzystaj z przepisów i pisz pochlebne komentarze:))))
A tak bardziej poważnie to towarzysto tutaj jest gratis:)), wystarczy że zaszczyciłaś nas swoją obecnością na stronce (jak każdy zresztą), że korzystasz z naszych pomysłów i nie wątpię, że już wkrótce i Ty będziesz miała swoje którymi się z innnymi podzielisz. Myślę żę inni się pod tym podpiszą (a nie obrażą za użycie liczby mnogiej)
Korzystaj i wysilaj własną wyobraźnię a za jakiś czas własne pomysły, zastąpienie poszczególnych składników czymś innym będą gwarantowały nowe receptury.
Ponieważ jestem z Wami od niedawna, tradycja nakazuje abym wkupiła się
jakimś przepisem. Niestety wszystkie przepisy jakie znałam, są tutaj.
Nawet przepisy które myślałam, że są tylko mojego autorstwa- też są tutaj.
Więc nie liczcie na nowych, że czymś się wkupią, bo tu już wszystko jest!!!!!!!!!
Mam bardzo liczny zbiór czasopismi ksiąg kucharskich. Przegłądałam je ostatnio
i doszłam do wniosku, że nie ma w nich nic lepszego niż tutaj!!!
Nie mam pojęcia czym się wkupić!
Pozdrawiam. Nata.
Witaj Nata, czuj się dobrze z nami a co do przepisów pewnie coś wymyślisz pozdrawiam dankarz
Witaj wśród nas! I wcale nie musisz się wkupić. Popatrz na przepisy, korzystaj z nich i modyfikuj. Baw się w kuchni, a wkrótce zobaczysz, że twoje konto wypełni się pysznymi recepturami. A wtedy my będziemy je wypróbowywać.
Korzystaj z przepisów i pisz pochlebne komentarze:))))
A tak bardziej poważnie to towarzysto tutaj jest gratis:)), wystarczy że zaszczyciłaś nas swoją obecnością na stronce (jak każdy zresztą), że korzystasz z naszych pomysłów i nie wątpię, że już wkrótce i Ty będziesz miała swoje którymi się z innnymi podzielisz. Myślę żę inni się pod tym podpiszą (a nie obrażą za użycie liczby mnogiej)
POzdrawiam
Ania
Nata, ważne ,że jesteś z nami....
jasia
Korzystaj i wysilaj własną wyobraźnię a za jakiś czas własne pomysły, zastąpienie poszczególnych składników czymś innym będą gwarantowały nowe receptury.
no to- SIUP - za inspiracje. przepisow wciaz przybywa- ale nie jestem w stanie zanalizowac na ile przybywa nowosci
albo co innego.
Ja też jestem prawie nowy....
witaj w naszej Rodzince:)
Inka21, też witaj ....
Cieszymy się, że jesteś z nami
Bahus
witam Was wszystkich i ciesze się , że Was poznałam -irenka
Serdecznie witam
hm..bahus witaj
grunt to rodzinka, jak razem to razem, jeden za wszystkich wszyscy za jednego
pozdrawiam