więc,że na początku dobrze byłoby przywitać się ze wszystkimi, którzy też z niej korzystają. A więc...witam Was kochani i mam nadzieję,że będzie się nam dobrze razem żyło, bo nie ukrywam,że od dziś mam zamiar aktywnie uczestniczyć w życiu Wielkiego Żarcia ;) I przepraszam,że wpis jest w dwóch częściach, ale nieraz komputer robi mi takie niemiłe niespodzianki :/ No cóż-na razie to wszystko. Do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hallo! Ja jestem Danusia, rowniez od niedawna zameldowalam sie w WZ.Ciekawe czy bedzie fajnie, narazie nie mam zadnych kontaktow z nikim z WZ ale nadzieja jest! :) Szukam przepisu na tzw. Kartofelki - kulki z ciasta ktore juz nie jest calkiem swieze, czyms zwilzone , troche z alkoholem a potem polane czekolada a czasem i kokosem posypane. Moze znasz cos na ten temat! No to do nastepnego Zalogowania! :)
Niestety Danusiu-w tej sprawie nie mogę Ci pomóc. Może ktoś kto jest tu troszkę dłużej podrzuci Ci jakiś fajny przepis. Natomiast ja chciałabym wszystkim podziękować za takie miłe przyjęcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jacy jesteście kochani :D Buziaki dla Was :*
Witaj Amazonka i Daniusiu cieszę się że jesteście z nami!! ja raz wpadłam przypadkowo i zostałam już!!! jestem ponad dwa lata tu jest superrr wspaniali ludzie wspaniałe przepisy!! napewnp Wam się tu spodba!! Jeszcze raz gorąco Was witam!!
Ja w sprawie kartofelköw: resztki ciast i herbatniköw zemlec, dodac roztopione maslo ,posiekane bakalie jakie kto lubi , rumu lub wödki wg.uznania. Zostawic mase na 15 min. Formowac kulki ,oblewac czekolada, lub obtaczac w kakao, zmielonych orzechach lub kokosie. Zycze powodzenia!!!
Witam wszystkich użytkowników WŻ!
Odwiedzam tę stronkę już od jakiegoś czasu, ale dopiero dziś postanowiłam się zalogować. Pomyślałam
więc,że na początku dobrze byłoby przywitać się ze wszystkimi, którzy też z niej korzystają. A więc...witam Was kochani i mam nadzieję,że będzie się nam dobrze razem żyło, bo nie ukrywam,że od dziś mam zamiar aktywnie uczestniczyć w życiu Wielkiego Żarcia ;) I przepraszam,że wpis jest w dwóch częściach, ale nieraz komputer robi mi takie niemiłe niespodzianki :/ No cóż-na razie to wszystko. Do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj wśród nas. Jak widać - rośniemy w siłę!
Witaj i baw się tak dobrze jak my.
witam serdecznie Amazonko,dobrze zrobiłaś,że się zalogowałaś jest tu super, zobaczysz ale uważaj, to uzależnia haha
Witaj Amazonka;)))-za twoje przybycie-
cześć czołem kluski z rosołem:)))))))))
Witaj w naszym gronie.
Czesc!, ja tez jestem nowa, ale ludzie tu sa po prostu wspaniali !!!! Przepisy super, w dodatku sprawdzone!!! Buziaczki
Niestety Danusiu-w tej sprawie nie mogę Ci pomóc. Może ktoś kto jest tu troszkę dłużej podrzuci Ci jakiś fajny przepis. Natomiast ja chciałabym wszystkim podziękować za takie miłe przyjęcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jacy jesteście kochani :D Buziaki dla Was :*
Witaj Amazonka i Daniusiu cieszę się że jesteście z nami!! ja raz wpadłam przypadkowo i zostałam już!!!
!!
jestem ponad dwa lata tu jest superrr wspaniali ludzie wspaniałe przepisy!! napewnp Wam się tu spodba!!
Jeszcze raz gorąco Was witam
Witajcie
jasia
Ja w sprawie kartofelköw:
resztki ciast i herbatniköw zemlec, dodac roztopione maslo ,posiekane bakalie jakie kto lubi , rumu lub wödki wg.uznania. Zostawic mase na 15 min. Formowac kulki ,oblewac czekolada, lub obtaczac w kakao, zmielonych orzechach lub kokosie. Zycze powodzenia!!!
Jezeli ktos chce miec ciemne kulki to prosze dodac Kakao- zapomnialam o tym-sael
Ekstra stronka warto się zalogować
witaj wśród uzależnionych pozytywnie:)))
Serdecznie witam!
Witajcie i czujcie się tutaj jak u siebie w kuchni :-)
kamaxyz wita