Moi drodzy, po raz kolejny potrzebyje waszej pomocy. Zamierzam zrobic jutro danie z brukselek i nie bardzo wiem jak sie za nie zabrac. Slyszalam ze trzeba je obrac i gotowac do miekkosci, ale trzeba uwazac zeby sie rozlecialy. Czyli ile je gotowac? W osolonej wodzie? Obilo mi sie równiez kiedys o uszy, ze gotujaca sie brukselka nie pachnie najladniej i aby sie tego problemu pozbyc nalezy gotowac kapustki ze skórka chleba. Czy to prawda? Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam Mag8
Moi drodzy, po raz kolejny potrzebyje waszej pomocy. Zamierzam zrobic jutro danie z brukselek i nie bardzo wiem jak sie za nie zabrac. Slyszalam ze trzeba je obrac i gotowac do miekkosci, ale trzeba uwazac zeby sie rozlecialy. Czyli ile je gotowac? W osolonej wodzie? Obilo mi sie równiez kiedys o uszy, ze gotujaca sie brukselka nie pachnie najladniej i aby sie tego problemu pozbyc nalezy gotowac kapustki ze skórka chleba. Czy to prawda?
Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam Mag8
Użytkownik Mag8 napisał w wiadomości:
Oczywiscie trzeba uwazac zeby sie NIE rozlecialy :)
(...) Slyszalam ze trzeba je obrac i gotowac do miekkosci, ale trzeba uwazac zeby sie
> rozlecialy. (...)
Przepraszam za byka