Forum

Kuchenne porady

Brukselki

  • Autor: Mag8 Data: 2006-03-04 15:46:02

    Moi drodzy, po raz kolejny potrzebyje waszej pomocy. Zamierzam zrobic jutro danie z brukselek i nie bardzo wiem jak sie za nie zabrac. Slyszalam ze trzeba je obrac i gotowac do miekkosci, ale trzeba uwazac zeby sie rozlecialy. Czyli ile je gotowac? W osolonej wodzie? Obilo mi sie równiez kiedys o uszy, ze gotujaca sie brukselka nie pachnie najladniej i aby sie tego problemu pozbyc nalezy gotowac kapustki ze skórka chleba. Czy to prawda?
    Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam Mag8

  • Autor: Mag8 Data: 2006-03-04 16:02:22

    Użytkownik Mag8 napisał w wiadomości:
    (...) Slyszalam ze trzeba je obrac i gotowac do miekkosci, ale trzeba uwazac zeby sie
    > rozlecialy.
    (...)


    Przepraszam za byka Oczywiscie trzeba uwazac zeby sie NIE rozlecialy :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu