Oj kamusiu jestem pod wrażeniem, pieknie o sobie mówisz, masz ukryte zdolności, czytając naprwde wzruszyłam się i myśle że ten wiersz odzwierciedla twój dobry charakter pozdrawiam sedecznie dankarz
hm... a jak dla mnie - to jeszcze taki strumyczek gorski- wesolo pluskajacy rzeska woda i szemrzacy i puszczajacy oczka odbijajaymi sie od wody promykami
chciałam wszystkim powiedziec coś o sobie
a przede wszystkim tym którzy sa przy mnie w chwilach mojej słabości, wsparciem i nadzieja,
kamaxyz serdecznie pozdrawiam wszystkich WŻ
Oj kamusiu jestem pod wrażeniem, pieknie o sobie mówisz, masz ukryte zdolności, czytając naprwde wzruszyłam się i myśle że ten wiersz odzwierciedla twój dobry charakter pozdrawiam sedecznie dankarz
A więc kamaxyz jesteś prawdziwą kobietą! Piękna prezentacja i piękny wiersz. Pozdrawiam
Basiu - piękne i wzruszające - ale masz talent - pozdrawiam !
Witam imienniczke,fajny wierszyk.Pozdrawiam
zapomnialaś napisać ,że jesteś
na tej stronce- zawsze łagodzącym spory, a piszesz pięknie -to fakt
...coś w tym jest...coś...ale nie na forum. Może sie mylę. Jestem facetem ale też mam... duszę.
Pozdrawiam. Więcej usmiechu
hm... a jak dla mnie - to jeszcze taki strumyczek gorski- wesolo pluskajacy rzeska woda i szemrzacy i puszczajacy oczka odbijajaymi sie od wody promykami
Powinien być górski potok...puszczajacy wielkie...ślepia radośnie uśmiechniete...
Maryniku - to co napisałeś - to cała nasza Kama