Kochane Wużetowiczki! Przychodzę na tą stronę internetową od prawie roku. Jestem tu właściwie codziennie.Korzystam z przepisów,niektóre komentuję,udzielam się na forum, czasem wpiszę swój własny. Przez cały ten czas starałam się nikomu nie zrobić przykrości swoją wypowiedzią. Bardzo lubię tu zaglądać, ale....... Wlaśnie ,ostatnio nie dzieje się na WZ najlepiej.... Ciągle muszę "wysłuchiwać pyskówek na forum, ciągle ktoś się obraża i ucieka. Kobiety! Na tę stronę wchodzą ludzie z całego świata. Tak nie można. To nie jest strona "domowa" niektórych z Was. Przychodzą tu osoby z różnym wykształceniem.Tylko,że te "najlepiej wykształcone" tak naprawdę nie potrafią się zachować... Wytykają błędy ortograficzne i stylistyczne.Niektóre komentarze sa bardzo przykre. Proszę Was opanujcie się. Pamiętajcie,żeby zwracać uwagę na to, co się pisze. Bo Wasze wypowiedzi świadczą o Was samych. Bardzo chciałabym, aby było jak dawniej. Miło i przytulnie. Skupmy się na przepisach i dobrych radach.
Jestem za i popieram Twoją prośbę, przykrom jest wchodzić tutaj i znów patrzec na przerażającą liczbę wątków w których wypisywane sa cuda niewdy wytykane błęde itp. Jeśli ktoś ma coś do kogoś to niech korespondują sobie poprzez emeila, co do błędów ortograficznych i stylistycznych to niech też polonistki i poloniści nie przesadzają, bo każdemu może zdarzyc się literówka, każda z nas najczęściej wpada na tę stronkę w pośpiech po to aby zobaczyć co słychac i często z braku czasu piszemy szybko to co chcemy wyrazić. Pozdrawiam wszystkich i przesyłam mnóstwo wiosennego ciepłego słoneczka.
Kochane Wużetowiczki!
Przychodzę na tą stronę internetową od prawie roku. Jestem tu właściwie codziennie.Korzystam z przepisów,niektóre komentuję,udzielam się na forum, czasem wpiszę swój własny.
Przez cały ten czas starałam się nikomu nie zrobić przykrości swoją wypowiedzią.
Bardzo lubię tu zaglądać, ale.......
Wlaśnie ,ostatnio nie dzieje się na WZ najlepiej.... Ciągle muszę "wysłuchiwać pyskówek na forum, ciągle ktoś się obraża i ucieka.
Kobiety! Na tę stronę wchodzą ludzie z całego świata. Tak nie można. To nie jest strona "domowa" niektórych z Was.
Przychodzą tu osoby z różnym wykształceniem.Tylko,że te "najlepiej wykształcone" tak naprawdę nie potrafią się zachować... Wytykają błędy ortograficzne i stylistyczne.Niektóre komentarze sa bardzo przykre.
Proszę Was opanujcie się.
Pamiętajcie,żeby zwracać uwagę na to, co się pisze. Bo Wasze wypowiedzi świadczą o Was samych.
Bardzo chciałabym, aby było jak dawniej. Miło i przytulnie.
Skupmy się na przepisach i dobrych radach.
Z pozdrowieniami Dorota40.
Popieram
Jestem za i popieram Twoją prośbę, przykrom jest wchodzić tutaj i znów patrzec na przerażającą liczbę wątków w których wypisywane sa cuda niewdy wytykane błęde itp. Jeśli ktoś ma coś do kogoś to niech korespondują sobie poprzez emeila, co do błędów ortograficznych i stylistycznych to niech też polonistki i poloniści nie przesadzają, bo każdemu może zdarzyc się literówka, każda z nas najczęściej wpada na tę stronkę w pośpiech po to aby zobaczyć co słychac i często z braku czasu piszemy szybko to co chcemy wyrazić. Pozdrawiam wszystkich i przesyłam mnóstwo wiosennego ciepłego słoneczka.
Masz rację !!! mi się jeszcze wydaję , że niektórzy uważają , ze mają tutaj większe prawo niż inni .....pozdrawiam