chciałabym upiec rogaliki z nadzieniem czekoladowym ale nie wiem jakjes zrobićżeby cały czas było w konsystencji półpłynnej tzn takiej jaka jest w rogalach 7days? pomocy
Ja zawsze daję poprostu do środka czekoladowy krem kanapkowy. Ale nie nutellę, bo ona jest jednak trochę zbyt płynna! O wiele lepszy efekt dają te tańsze, dostępne chyba we wszystkich supermarketach. Mają też ten dodatkowy atut,że zawsze w kieszeni zostaje kilka złotych więcej :D
Krem Stilla dostępny w kauflandzie jest dobry a także Schoco z biedronki oraz Terravita. Sa zwięzłe i dobrze sie nakładają. I tak jak poprzedniczka pisała tańsze od nutelli. Polecam.
chciałabym upiec rogaliki z nadzieniem czekoladowym ale nie wiem jakjes zrobićżeby cały czas było w konsystencji półpłynnej tzn takiej jaka jest w rogalach 7days? pomocy
Ja zawsze daję poprostu do środka czekoladowy krem kanapkowy. Ale nie nutellę, bo ona jest jednak trochę zbyt płynna! O wiele lepszy efekt dają te tańsze, dostępne chyba we wszystkich supermarketach. Mają też ten dodatkowy atut,że zawsze w kieszeni zostaje kilka złotych więcej :D
Krem Stilla dostępny w kauflandzie jest dobry a także Schoco z biedronki oraz Terravita. Sa zwięzłe i dobrze sie nakładają. I tak jak poprzedniczka pisała tańsze od nutelli. Polecam.
Ja do rogalików wkładam po kostce mlecznej czekolady i też są bardzo dobre.