wiem ze ciezko odejsc choc na chwile bo jest to bardzo ciekawa strona. zdazylam juz wyprubowac kilka przepisow jak sie naucze wpisywac przepisy to cos wpisze ale jeszcze to troche potrwa jak mnie nauczy corcia. dzieki za mile powitanie.
Użytkownik maniuś napisał w wiadomości: > Witamy witamy witamy !!!!!!!!!!! i pozdrawiamy pozdrawiamy > pozdrawiamy !!!!!!!! ojej, też bylam "nowa", też się witałam....ale mnie nikt tak, ani inaczej nie powitał....
Janku! Ja Ciebie nie witałem? Nawet wierszyk o Janach napisałem. Jeszcze przy nim nie byłeś, bo nic na forum nie mówiłeś. Zdziwioną minę miałem, że tam Cię jeszcze nie widziałem.
Oj Frigg ! Ja Cię nie witałem? Pewnie w kuchni gotowałem. Nic się nie martw w tej chwili, wszyscy w WŻ coś robili. Ale serdecznie Cię teraz witamy, bo nową Wż-tkę w Tobie mamy.
Użytkownik anna65 napisał w wiadomości: > Cześc.jestem nowa chcę was wszystkich serdecznie przywitac.mam nadzieje ze > spedze z wami milo czas.:)) ...Witaj milutko Aniu65
Anno, to nic trudnego...na górze masz "Moje"- na czerwono, a tam "dodaj przepis", wpisujesz i jest. Tylko nie zapomnij zaznaczyć " udostępnij". I wszyscy bedziemy się cieszyli twoimi przepisami. jasia
Cześc.jestem nowa chcę was wszystkich serdecznie przywitac.mam nadzieje ze spedze z wami milo czas.:))
Witaj Anno-
bardzo sie cieszymy z Twego przybycia;)))
Witam wśród uzależnionych!
witaj! baw sie dobrze , a jak bedziesz miala czas zapraszamy na czat!!
Cześć! Witam Cię serdecznie.
jasia
Witaj Anno - czuj się tutaj dobrze.
Witaj Aniu wśród Wielkich Zarłoczków....
Witaj!!!! niewiem czy dobrze zrobiłaś tu wchodząc
bo potem jest bardzo ciężko stoąd wyjść, żartuję - tu jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze ciezko odejsc choc na chwile bo jest to bardzo ciekawa strona. zdazylam juz wyprubowac kilka przepisow jak sie naucze wpisywac przepisy to cos wpisze ale jeszcze to troche potrwa
jak mnie nauczy corcia.
dzieki za mile powitanie.
Witaj anna:)
Witam i pozdrawiam serdecznie
Witamy cię Aniu cieplutko i miło .
witam i gorąco pozdrawiam swoją imienniczkę:):)
witaj Aniu wśród uzależnionych od WZ - pozdrawiam irenka
CZESC,
Witaj, baw sie dobrze. Sukcesow w kuchnii, ELa
Witam !!Cię Aniu !!! pozdrawiam madzina!!!!
Witamy witamy witamy !!!!!!!!!!!
i pozdrawiamy pozdrawiamy pozdrawiamy !!!!!!!!
Użytkownik maniuś napisał w wiadomości:
> Witamy witamy witamy !!!!!!!!!!! i pozdrawiamy pozdrawiamy
> pozdrawiamy !!!!!!!!
ojej, też bylam "nowa", też się witałam....ale mnie nikt tak, ani inaczej nie powitał....
O rany , co za niedopatrzenie Frigg i Janku - sorki
więc w......m was cieplutko w naszej rodzince
jasia
Janku! Ja Ciebie nie witałem?
Nawet wierszyk o Janach napisałem.
Jeszcze przy nim nie byłeś,
bo nic na forum nie mówiłeś.
Zdziwioną minę miałem,
że tam Cię jeszcze nie widziałem.
Drogi Lajanie...a gdziez to...czytanie?????????
Ostatnio, Lajanie,nie było mi miło,
I na mój post nic nie odrzekłeś,
..ja nie pragnę by tak się skończyło.
Więc ...gdzie wierszyk "wklepłeś"?
Wpis MY
Oj Frigg ! Ja Cię nie witałem?
Pewnie w kuchni gotowałem.
Nic się nie martw w tej chwili,
wszyscy w WŻ coś robili.
Ale serdecznie Cię teraz witamy,
bo nową Wż-tkę w Tobie mamy.
Użytkownik anna65 napisał w wiadomości:
> Cześc.jestem nowa chcę was wszystkich serdecznie przywitac.mam nadzieje ze
> spedze z wami milo czas.:))
...Witaj milutko Aniu65
Dopiero dziś mogę Cię przywitać, ale robię to równie serdecznie jak inni. Miłego "żarłoczenia" :-)
Przyłączam się!! Pozdrawiam
No, Kochani, teraz już dobrze -czuję sie pełnoprawnym żarlokiem. Forum jest kapitalne, z przepisów korzystam i jest mi z Wami miło.
chcialabym wszystkim podziekowac za tak mile i serdeczne przywitanie przesylam dla wszystkich.
Anno, to nic trudnego...na górze masz "Moje"- na czerwono, a tam "dodaj przepis", wpisujesz i jest.
Tylko nie zapomnij zaznaczyć " udostępnij".
I wszyscy bedziemy się cieszyli twoimi przepisami.
jasia
Anno, spędzanie czasu tylko to daje,
że kto tu zajrzy, ten na zawsze zostaje.
Czy czas miło będziesz spędzała?
Zależy, jak często będziesz się śmiała.
Ja też jestem od niedawna,jak miło,że jest nas coraz więcej.witamy,witamy i na chat zapraszamy.