To nie jest żart, tylko i tylko poważne oferty na gg. Jestem do wzięcia od zaraz. Mam zdrowe dziesięc palców. Nic nie obiecuję, pragnę tylko miłości i poszanowania.
Oj Lajanie pewnie masz zły dzień, jutro bedzie lepiej a tak nawiasem mówiąc zobacz ile nas jest jakby co to pewnie byśmy Ciebie rozszarpały (każda chciałaby mieć kawałek Lajana), rozchmurz się słoneczko wychodzi idzie wiosna!!! pozdrawiam serdecznie dankarz
"Radość jest sercem duszy oświetla tego ,kto ją ma i ogrzewa wszystkich, na których padają jej promienie" Chyba naprawdę masz zły dzień ale wiedz że przyjaciół masz wielu mimo że daleko.
..O jejku ! rety ! dzieje sie żle, Nasz Lajanek ze sobe skończyć chce...!!! ale w nadzieji stawia rządania; Pragnie miłosci i poszanowania... Wiekszośc '' żarłaczków ''dobrze już go zna, Pisuje wierszyki i dziesiec palców ma... Moze się wiec znajdzie, jakaś bratnia dusza? Która obdarzy szczesciem biednego Lajanusia? Wiec ponawiam prośbę : jesli któras z dziewczyn zdecyduje się niech pisze zaraz do niego na GG..... Ze będzie mu bliska , wierna i szałowa , a nawet czasem bedzie mu gotowac ... A Ty Lajanku nie badż już smutniutki , Bo żywot ludzki jest nazbyt krótki, Lepiej sie cieszyć ,smiać i żartować, A nie wszystkich nas straszyc i czarowac.. Masz w sobie wigor i duzo radosci , Dziel sie tym z nami ...choćby z zyczliwości,
Pozdrawiam cieplutko ...napisz jakis wierszyk!! będzie nam milutko.....
Ojjj Lajan Lajan witam Cię serdecznie!! i nie wiesz co mówisz!!! to ja musiałabym ze sobą już dawno dawno skoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a się nie podaje, życie jest piękne, w prawdzie nie znam Cię za bardzo, ale to nie znaczy żebym Cie za takie bzdury co Ty wygadujesz głaskała!!!! a po za tym pewno nie masz za dóżo zajęć że tak pleciesz!!! weź się w garść!! tyle masz tu wspaniałych ludzi i dziewczyn, głowa do góry i nie gadaj głupot bo Cię wezmę na kolano i dupsko z trzaskam!!! pozdrawiam Cię serdecznie ifasia!
Zamiast się użalać nad sobą zajmij się czymś, na przykład napis jakiś wierszyk:) Każdy ma lepsze i gorsze dni, ale nie jest to dobry temat do żartów, lepiej powiedz dlaczego Cię takie czarne myśli ogarneły, że aż takie drastyczne środki rozwiazania ich wybierasz. Ktoś powinien Ci je wybić z głowy porządnym kuksańcem. A to rozwiązanie to najgorsze jakie może być, zresztą jakie rozwiażanie, to zwyczajna ucieczka od problemów, (sama próbowałam wieki temu to wiem).
Dziewczyny, która mnie przygarnie, bosego i naqiego.
To nie jest żart, tylko i tylko poważne oferty na gg.
Jestem do wzięcia od zaraz. Mam zdrowe dziesięc palców. Nic nie obiecuję, pragnę tylko miłości i poszanowania.
Czekam i odliczam czas...
i siup...
Oj Lajanie pewnie masz zły dzień, jutro bedzie lepiej a tak nawiasem mówiąc zobacz ile nas jest jakby co to pewnie byśmy Ciebie rozszarpały (każda chciałaby mieć kawałek Lajana), rozchmurz się słoneczko wychodzi idzie wiosna!!! pozdrawiam serdecznie dankarz
"Dla ludzi naprawdę wielkich nie ma większej radości od tej, gdy drugim mogą sprawić radość."
"Radość jest sercem duszy oświetla tego ,kto ją ma i ogrzewa wszystkich, na których padają jej promienie" Chyba naprawdę masz zły dzień ale wiedz że przyjaciół masz wielu mimo że daleko.
a może zechciał byś nam powiedzieć konkretnie o co chodzi to rad na pewno było by tysiące
Może nie uwierzysz ale zawsze w każdym forum szukam Twoich wypowiedzi bo myślę że posiadasz takie cechy:
cechy zdecydowanych optymistów
To są Twoje słowa, czy cytat z gg,
jakiegoś.....wiosną walniętego w kociołek????????
To są Twoje słowa, czy cytat z gg,
jakiegoś.....wiosną walniętego w kociołek????????
..O jejku ! rety ! dzieje sie żle,
Nasz Lajanek ze sobe skończyć chce...!!!
ale w nadzieji stawia rządania;
Pragnie miłosci i poszanowania...
Wiekszośc '' żarłaczków ''dobrze już go zna,
Pisuje wierszyki i dziesiec palców ma...
Moze się wiec znajdzie, jakaś bratnia dusza?
Która obdarzy szczesciem biednego Lajanusia?
Wiec ponawiam prośbę :
jesli któras z dziewczyn zdecyduje się
niech pisze zaraz do niego na GG.....
Ze będzie mu bliska , wierna i szałowa ,
a nawet czasem bedzie mu gotowac ...
A Ty Lajanku nie badż już smutniutki ,
Bo żywot ludzki jest nazbyt krótki,
Lepiej sie cieszyć ,smiać i żartować,
A nie wszystkich nas straszyc i czarowac..
Masz w sobie wigor i duzo radosci ,
Dziel sie tym z nami ...choćby z zyczliwości,
Pozdrawiam cieplutko ...napisz jakis wierszyk!!
będzie nam milutko.....
Hej, Lajanie .-Przy twoim poczuciu humoru-masz takie myśli? A sympatia wielu pań to się nie liczy? Pozdrawiam :-)
Ojjj Lajan Lajan witam Cię serdecznie!! i nie wiesz co mówisz!!! to ja musiałabym ze sobą już dawno dawno skoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a się nie podaje, życie jest piękne, w prawdzie nie znam Cię za bardzo, ale to nie znaczy żebym Cie za takie bzdury co Ty wygadujesz głaskała!!!! a po za tym pewno nie masz za dóżo zajęć że tak pleciesz!!! weź się w garść!!
tyle masz tu wspaniałych ludzi i dziewczyn, głowa do góry i nie gadaj głupot bo Cię wezmę na kolano i dupsko z trzaskam!!! pozdrawiam Cię serdecznie ifasia!
Zamiast się użalać nad sobą zajmij się czymś, na przykład napis jakiś wierszyk:) Każdy ma lepsze i gorsze dni, ale nie jest to dobry temat do żartów, lepiej powiedz dlaczego Cię takie czarne myśli ogarneły, że aż takie drastyczne środki rozwiazania ich wybierasz. Ktoś powinien Ci je wybić z głowy porządnym kuksańcem. A to rozwiązanie to najgorsze jakie może być, zresztą jakie rozwiażanie, to zwyczajna ucieczka od problemów, (sama próbowałam wieki temu to wiem).
Pozdrawiam
Lajan, a dlaczego od razu bosego i nagiego?
Czyżby ci dobytek spłonął?
jasia