Hej ludziki :) Daaaaaawno nie było mnie na tej stronce. Miałam trochę kłopotów o których wolałabym nie mówić... Dziś jednak nastąpił mój wielki come back :) Nawet niw wiecie jak dobrze znów tu być ;) Widzę,że dużo tu się działo podczas mojej nieobecności. Co prawda na razie tylko "looknęłam" w nowe przepisy, ale już widziałam całe mnóstwo wartych wypróbowania! Ale zaraz, zaraz... Nie o tym miałam mówić :P Chciałam poprostu prosić, aby każdy kto zadawał jakieś pytania odnośnie moich przepisów i nie uzyskał odpowiedzi ponowił swoje zapytania. Bo prawdę mówiąc chybabym nie dała rady zajrzeć do każdego z moich przepisów i zobaczyć czy nie ma tam nowego wpisu ;) O wiele łatwiej będzie mi kontrolować "ostatnio dodane komentarze". :D Jeszcze raz sedecznie wszystkich witam i obiecuję,że teraz tak szybko się mnie nie pozbędziecie :D
Nawet nie wiesz jak miło mi się zrobiło, gdy przeczytałam te słowa! Nie sądziłam,że ktoś w ogóle zwróci uwagę na moje zniknięcie... Dziękuję, Dankarz :* A jeśli chodzi o mój apel to chciałabym go cofnąć, bo udało mi się dotrzeć w moim kompie do opcji, która pozwala odczytać ostatnie otrzymane komentarze ;) Trochę czasu mi to zajęło, ale cóż... Nie każdy musi być komputerowym geniuszem :P
Hej ludziki :)
Daaaaaawno nie było mnie na tej stronce. Miałam trochę kłopotów o których wolałabym nie mówić... Dziś jednak nastąpił mój wielki come back :) Nawet niw wiecie jak dobrze znów tu być ;) Widzę,że dużo tu się działo podczas mojej nieobecności. Co prawda na razie tylko "looknęłam" w nowe przepisy, ale już widziałam całe mnóstwo wartych wypróbowania!
Ale zaraz, zaraz... Nie o tym miałam mówić :P Chciałam poprostu prosić, aby każdy kto zadawał jakieś pytania odnośnie moich przepisów i nie uzyskał odpowiedzi ponowił swoje zapytania. Bo prawdę mówiąc chybabym nie dała rady zajrzeć do każdego z moich przepisów i zobaczyć czy nie ma tam nowego wpisu ;) O wiele łatwiej będzie mi kontrolować "ostatnio dodane komentarze". :D
Jeszcze raz sedecznie wszystkich witam i obiecuję,że teraz tak szybko się mnie nie pozbędziecie :D
Witaj Jamaico! Martwiliśmy się o Ciebie, fajnie że jesteś znowu z nami pozdrawiam serdecznie dankarz
Nawet nie wiesz jak miło mi się zrobiło, gdy przeczytałam te słowa! Nie sądziłam,że ktoś w ogóle zwróci uwagę na moje zniknięcie... Dziękuję, Dankarz :*
A jeśli chodzi o mój apel to chciałabym go cofnąć, bo udało mi się dotrzeć w moim kompie do opcji, która pozwala odczytać ostatnie otrzymane komentarze ;) Trochę czasu mi to zajęło, ale cóż... Nie każdy musi być komputerowym geniuszem :P
Pewnie Jamaico ja za nim doszłam do tej opcji to też dużo upłynęło czasu pozdrawiam Ciebie jeszcze raz dankarz