Halisa, moje biedne kości mówią że gdzieś za tydzień zacznie się przedwiośnie a tylko im wierze bo mnie nie zawiodły jak do tej pory pozdrawiam dankarz
Jak podaje agencja prasowa WŻza 6 dni nastapi ocieplenie wraz z nim stopnienie całkowite zimiwego sniegu. Natomiast pełna wiosna zacznie wchodzić na ziemie szczecińsko-lubuskie za około 9 dni. Z tegozimowym pozdrowieniem wczesnowiosennym ....śmiechorolog Jan.
cos mi sie nie zdaje zeby wiosna przyszla tak szybko. to poczatek zimy a nie poczatek wiosny u nas na dolnym slasku sypie snieg zima na calego.ale ja juz chce tej wiosny.pozdrawiam wszystkich ŻARLOCZKOW
choc bym chciala wypluc te slowa ze wiosny jeszcze nie bedzie jest to prawda. bo w mojej miejscowosci sniegu jest tak duzo ze tegorocznej zimy nie bylo go tak duzo jak teraz .sama bym chciala zeby bylo cieplo i slonecznie.
Chopa nie Masz pod ...rencom? Do mnie Masz niedaleko ....grzańca ...łyk ...potem ...szaba, da ba, da, w pokoju ciemno..., ..... a rano "...tupot białych mew, o pokład pusty, tupot białych mew..."
Janek !!!! A ty mewy, to widujesz na codzień? Szczególnie z rana? Bo - ja - TAK ..... a ich tupot słyszę na balkonie A chopa, to ja mom... i psa wielkiego ( też chłop). A wiosny , i tak mi się chce. jasia
....Ludzie chyba bedzie niebawem , mojej suczce zebrało sie na wiosenne amory a staruszka ma juz 13 lat ... pewnie cos w tym jest... pozdrawiam JADUŻA BUZKA POZDROWIONKA MILUTKIE SIA SZKODA ,ŻE tWÓJ PIES CHŁOP JEST DUŻY ...MOZE ZOSTAŁYBYSMY TESCIOWYMI HIHIHI ...
hihihi, nic straconego, mam jeszcze kotkę młodą, która już 2 tygodnie temu tarzała się po podłodze. Teraz jej troche przeszło... ale jak masz kocurka???
Niestety , to nie jest zdjęcie mojej kotki, ale -wypisz , wymaluj - jak moja. Pozdrawiam cieplutko, tak wiosennie, słonecznie z miłą kicią i dużym psiorem. a to jest mój psior. jasia
....Jasiu kochana będzie okazja to posle Ci fotkę mojej panienki ale gabarytowo zupełnie nie pasują hahahah ale nie powiem zięciunio śliczny ...również z cieplutkim pozdrowionkiem i oby do wiosny .... dobrej nocy papappa
Jasiu, to były tylko cytaty piosenek,....aby Cię rozbawic, Poza tym nie chwal się , ja mam razem "czy" Sztuki + "piesa chopa". A tego ...tupotu białych mew...chyba nie często słuchasz...wg W.Młynarskiego ...to po przepiciu...tupia w ..głowkę... ....pozdrawiam ide lulu...młoda idzie rano do szkoły......
Janku, u mnie chłopów był dostatek, jeno do Anglii wybyli.... ostał mi się jeden, ten najwierniejszy...... i pies. Aaaaa , nie musisz być zgryźliwy,... bo Młynarskiego nie lubię,... a ciebie.....owszem. A tam gdzie mieszkam, mew.... jest sporo - ( nie mylić z mewkami). Miłych snów życzę. A ja jutro do pracy..... jasia
Będzie wiosna, ba, już jest mimo śniegu. U mnie pod sklep osiedlowy zajechał dziś facet na rowerze z całą wiązką bazi i sprzedaje. To co, to jeszcze nie wiosna? A gałęzie wierzb już takie żółcieńkie, a pąki na jakiś krzewie pod blokiem /nie wiem co za jeden/ to już takie duże i nabrzmiałe. Będzie już wiosna na pewno. Ja w każdym bądź razie już pełną parą robię plany zmian na działce w części kwiatowej. Och, jak chcę strasznie już pogrzebać w ziemi, przesadzać, rozsadzać i patrzeć, patrzeć.....
A ja mam pytanie: może ktoś wie z wiarygodnych żródeł lub czuje w kościach, kiedy skończy się ta zima?
Halisa, moje biedne kości mówią że gdzieś za tydzień zacznie się przedwiośnie a tylko im wierze bo mnie nie zawiodły jak do tej pory pozdrawiam dankarz
Moje kości nic nie mówią, ale za 10 dni będzie, musi być!
Jak podaje agencja prasowa WŻza 6 dni nastapi ocieplenie wraz z nim stopnienie całkowite zimiwego sniegu. Natomiast pełna wiosna zacznie wchodzić na ziemie szczecińsko-lubuskie za około 9 dni.
Z tegozimowym pozdrowieniem wczesnowiosennym ....śmiechorolog Jan.
cos mi sie nie zdaje zeby wiosna przyszla tak szybko. to poczatek zimy a nie poczatek wiosny u nas na dolnym slasku sypie snieg zima na calego.ale ja juz chce tej wiosny.pozdrawiam wszystkich ŻARLOCZKOW
Aniu proszę wypluj to! PROSZĘ!
Użytkownik Gapa_1410 napisał w wiadomości:
> Aniu proszę wypluj to! PROSZĘ!
Skad Wiesz CO Ona teraz robi !!!!?????????
Aniuuuuuuuuuu zasłoń oknoooooo!!!!!!!!!!!!!!!
choc bym chciala wypluc te slowa ze wiosny
jeszcze nie bedzie jest to prawda. bo w mojej miejscowosci sniegu jest tak duzo ze tegorocznej zimy nie bylo go tak duzo jak teraz .sama bym chciala zeby bylo cieplo i slonecznie.
To prognoza na teren szczecińsko-gorzowsko zielonogórski....
...dalej moje zmysły nie sięgają...
Jak mówisz? 9 dni? szczecińsko-lubuskie?
Ale dzisiaj , to zimno jak diabli.....
jasia
Chopa nie Masz pod ...rencom? Do mnie Masz niedaleko ....grzańca ...łyk ...potem ...szaba, da ba, da, w pokoju ciemno..., .....
a rano "...tupot białych mew, o pokład pusty, tupot białych mew..."
Janek !!!! A ty mewy, to widujesz na codzień? Szczególnie z rana?
Bo - ja - TAK ..... a ich tupot słyszę na balkonie
A chopa, to ja mom... i psa wielkiego ( też chłop).
A wiosny , i tak mi się chce.
jasia
....Ludzie chyba bedzie niebawem , mojej suczce zebrało sie na wiosenne amory a staruszka ma juz 13 lat ... pewnie cos w tym jest... pozdrawiam
JADUŻA BUZKA POZDROWIONKA MILUTKIE
SIA SZKODA ,ŻE tWÓJ PIES CHŁOP JEST DUŻY ...MOZE ZOSTAŁYBYSMY TESCIOWYMI HIHIHI ...
hihihi, nic straconego, mam jeszcze kotkę młodą, która już 2 tygodnie temu tarzała się po podłodze.

Teraz jej troche przeszło... ale jak masz kocurka???
jasia
...cholerka nie mam ale przystojną masz ta kotunie hahahah pozdrawiam
Niestety , to nie jest zdjęcie mojej kotki, ale -wypisz , wymaluj - jak moja.
a to jest mój psior.
Pozdrawiam cieplutko, tak wiosennie, słonecznie z miłą kicią i dużym psiorem.
jasia
....Jasiu kochana będzie okazja to posle Ci fotkę mojej panienki ale gabarytowo zupełnie nie pasują hahahah ale nie powiem zięciunio śliczny ...również z cieplutkim pozdrowionkiem i oby do wiosny .... dobrej nocy papappa
Jasiu, to były tylko cytaty piosenek,....aby Cię rozbawic, Poza tym nie chwal się , ja mam razem "czy" Sztuki + "piesa chopa".
....pozdrawiam ide lulu...młoda idzie rano do szkoły......
A tego ...tupotu białych mew...chyba nie często słuchasz...wg W.Młynarskiego ...to po przepiciu...tupia w ..głowkę...
Janku, u mnie chłopów był dostatek, jeno do Anglii wybyli....
ostał mi się jeden, ten najwierniejszy...... i pies.
Aaaaa , nie musisz być zgryźliwy,... bo Młynarskiego nie lubię,...
a ciebie.....owszem.
A tam gdzie mieszkam, mew.... jest sporo - ( nie mylić z mewkami).
Miłych snów życzę.
A ja jutro do pracy.....
jasia
Będzie wiosna, ba, już jest mimo śniegu. U mnie pod sklep osiedlowy zajechał dziś facet na rowerze z całą wiązką bazi i sprzedaje. To co, to jeszcze nie wiosna? A gałęzie wierzb już takie żółcieńkie, a pąki na jakiś krzewie pod blokiem /nie wiem co za jeden/ to już takie duże i nabrzmiałe. Będzie już wiosna na pewno. Ja w każdym bądź razie już pełną parą robię plany zmian na działce w części kwiatowej. Och, jak chcę strasznie już pogrzebać w ziemi, przesadzać, rozsadzać i patrzeć, patrzeć.....
dzięki,dzięki - widzę,że tej wiosny jest więcej w naszych sercach niż za oknem, ale to pocieszające i czekamy dalej
Oby jak najszybciej wiosna przyszła bo mam w pracy 10 stopni i zamarzam