Dzisiaj trzynasty. Niektórzy wierzą, że ta data jest pechowa. Łamię ten przesąd i wszystkich tych nowych, których nie przywitałam i tych starszych, którzy są z nami już od jakiegoś czasu, ale też nie przywitałam , bo nie miałam sposobności bardzo serdecznie witam. Cieszę się, że jesteście. Dzięki Wam ta stronka żyje. Każda nowa osoba to wiecej wspaniałych przepisów, dobrych rad i interesujących pełnych niekiedy humoru odpowiedzi. Dzięki Wam nadal jestem nieuleczalnie uzależniona od WŻ. oraz ślę wszystkim z osobna cmoki (~_~) ABA
WItaj ABUNIU, milutko jest wejść i poczytać coś fajnego ja też dołączam do Ciebie i witam wszystkich nowych, A tak przy okazji Abo jeszcze raz dziękuję za kołysanki.
O! Jak dobrze od kogoś usłyszeć miłe słowa...Dla mnie niestety 13-stka jest pechowa...Pomijam fakt, że urodziłam sie 13-tego jak moja siostra i mój synek,to na dodatek właśnie dzisiaj zawalił sie mój cały świat...A już myślałam, że już nigdy "pech" mnie nie spotka..Pozdrawiam Cię niezależnie od tego, czy już kiedyś witałam czy nie.
Użytkownik iza2 napisał w wiadomości: > O! Jak dobrze od kogoś usłyszeć miłe słowa...Dla mnie niestety 13-stka > jest pechowa...Pomijam fakt, że urodziłam sie 13-tego jak moja siostra i mój > synek,to na dodatek właśnie dzisiaj zawalił sie mój cały świat...A już > myślałam, że już nigdy "pech" mnie nie spotka..Pozdrawiam Cię > niezależnie od tego, czy już kiedyś witałam czy nie. ~
Iza, a jak dzisiaj sie czujesz po wczorajszym pechu? Czy już choć trochę poprawiły sie "kolory" w Twoim życiu? Dziś 14-ty więc życzę szybkiego zwrotu i niech będzie Ci z górki :-)
Dziękuję Ci "smakosiu"za otuchę ale niestety nic nie zmieniło się na lepsze..Chciałabym wierzyć, że będzie inaczej ale to chyba zaszło za daleko..Postawa mojego męża bynajmniej na to nie wskazuje..Pozdrawiam Cię!
Często bywa tak, że nie wszystko daje się naprawić w szybkim tempie. Jeśli na dodatek wchodzą w grę uczucia, tym bardziej trzeba czasu. Może warto poczekać...? Nie decyduj się na nic pochopnie. Trzymam kciuki za ... Ściskam ciepło.
Oj Basieńko ja też Ciebie cieplutko witam - my chyba jeszcze sie nie witałyśmy, ja tez sie cieszę ze tutaj jestem i że jestem uzależniona pozdrawiam serdecznie dankarz
cześć jestem nową użytkowniczką i jestem pod dużym wrażeniem tej strony.po prostu nie mogę z niej wyjść aby coś ugotować .mąż się śmieje że jak nie miałam internetu to on miał obidy a teraz ja mam mnóstwo nowych przepisów tylko że on nie ma obiadów .jednak wszystkich pozdrawiam i gratuluję tych wspaniałych przepisów.
Super WŻ-towcy, super stronka i super "złodziej" czasu....... a tak w nawiasie dla mnie 13-nasty jest szczęśliwa, nawet mój mąż oświadczył mi się 20parę lat trzynastego... a wczorajszy dzień był.........no żeby nie zapeszyć odpukuję w niemalowane...
Moje kochane żarłoczki, ale mnie zaskoczyliście. Niespodziewałam się takiego milutkiego przywitania. Minęła trzynastka i znów możemy spokojnie przez miesiąc czekać na nastepną trzynastkę. Ty, razem dla wszystkich bardzo szczęśliwą, bo wiosenną! Dziękuję za piękne słowa, bukiety i tego kotka. (~_~) ABA
Dzisiaj trzynasty. Niektórzy wierzą, że ta data jest pechowa. Łamię ten przesąd i wszystkich tych nowych, których nie przywitałam i tych starszych, którzy są z nami już od jakiegoś czasu, ale też nie przywitałam , bo nie miałam sposobności bardzo serdecznie witam.
oraz ślę wszystkim z osobna cmoki
(~_~) ABA
Cieszę się, że jesteście. Dzięki Wam ta stronka żyje. Każda nowa osoba to wiecej wspaniałych przepisów, dobrych rad i interesujących pełnych niekiedy humoru odpowiedzi. Dzięki Wam nadal jestem nieuleczalnie uzależniona od WŻ.
WItaj ABUNIU, milutko jest wejść i poczytać coś fajnego ja też dołączam do Ciebie i witam wszystkich nowych, A tak przy okazji Abo jeszcze raz dziękuję za kołysanki.
O! Jak dobrze od kogoś usłyszeć miłe słowa...Dla mnie niestety 13-stka jest pechowa...Pomijam fakt, że urodziłam sie 13-tego jak moja siostra i mój synek,to na dodatek właśnie dzisiaj zawalił sie mój cały świat...A już myślałam, że już nigdy "pech" mnie nie spotka..Pozdrawiam Cię niezależnie od tego, czy już kiedyś witałam czy nie.
Użytkownik iza2 napisał w wiadomości:
> O! Jak dobrze od kogoś usłyszeć miłe słowa...Dla mnie niestety 13-stka
> jest pechowa...Pomijam fakt, że urodziłam sie 13-tego jak moja siostra i mój
> synek,to na dodatek właśnie dzisiaj zawalił sie mój cały świat...A już
> myślałam, że już nigdy "pech" mnie nie spotka..Pozdrawiam Cię
> niezależnie od tego, czy już kiedyś witałam czy nie.
~
Iza, a jak dzisiaj sie czujesz po wczorajszym pechu? Czy już choć trochę poprawiły sie "kolory" w Twoim życiu? Dziś 14-ty więc życzę szybkiego zwrotu i niech będzie Ci z górki :-)
Dziękuję Ci "smakosiu"za otuchę ale niestety nic nie zmieniło się na lepsze..Chciałabym wierzyć, że będzie inaczej ale to chyba zaszło za daleko..Postawa mojego męża bynajmniej na to nie wskazuje..Pozdrawiam Cię!
Często bywa tak, że nie wszystko daje się naprawić w szybkim tempie. Jeśli na dodatek wchodzą w grę uczucia, tym bardziej trzeba czasu. Może warto poczekać...? Nie decyduj się na nic pochopnie. Trzymam kciuki za ... Ściskam ciepło.
Oj Basieńko ja też Ciebie cieplutko witam - my chyba jeszcze sie nie witałyśmy, ja tez sie cieszę ze tutaj jestem i że jestem uzależniona pozdrawiam serdecznie dankarz
cześć jestem nową użytkowniczką i jestem pod dużym wrażeniem tej strony.po prostu nie mogę z niej wyjść aby coś ugotować .mąż się śmieje że jak nie miałam internetu to on miał obidy a teraz ja mam mnóstwo nowych przepisów tylko że on nie ma obiadów .jednak wszystkich pozdrawiam i gratuluję tych wspaniałych przepisów.
I ja witam najserdeczniej jak umiem. A tu coś na przywitanie.
Tyle cieplych slow na raz cieplutko pozdrawiam
Super WŻ-towcy, super stronka i super "złodziej" czasu.......
a tak w nawiasie dla mnie 13-nasty jest szczęśliwa, nawet mój mąż oświadczył mi się 20parę lat trzynastego...
a wczorajszy dzień był.........no żeby nie zapeszyć odpukuję w niemalowane...
Moje kochane żarłoczki, ale mnie zaskoczyliście. Niespodziewałam się takiego milutkiego przywitania. Minęła trzynastka i znów możemy spokojnie przez miesiąc czekać na nastepną trzynastkę. Ty, razem dla wszystkich bardzo szczęśliwą, bo wiosenną!
(~_~) ABA
Dziękuję za piękne słowa, bukiety i tego kotka.