Forum

Rozmowy wolne i frywolne

witam wszystkich

• Autor: ABA Data: 2006-03-13 18:56:37

Dzisiaj trzynasty. Niektórzy wierzą, że ta data jest pechowa. Łamię ten przesąd i wszystkich tych nowych, których nie przywitałam i tych starszych, którzy są z nami już od jakiegoś czasu, ale też nie przywitałam , bo nie miałam sposobności bardzo serdecznie witam.
    Cieszę się, że jesteście. Dzięki Wam ta stronka żyje. Każda nowa osoba to wiecej wspaniałych przepisów, dobrych rad i interesujących pełnych niekiedy humoru odpowiedzi. Dzięki Wam nadal jestem nieuleczalnie uzależniona od WŻ.
    oraz ślę wszystkim z osobna cmoki (~_~) ABA

• Autor: messua27 Data: 2006-03-13 19:04:35

WItaj ABUNIU, milutko jest wejść i poczytać coś fajnego ja też dołączam do Ciebie i witam wszystkich nowych, A tak przy okazji Abo jeszcze raz dziękuję za kołysanki.

• Autor: iza2 Data: 2006-03-13 19:09:26

O! Jak dobrze od kogoś usłyszeć miłe słowa...Dla mnie niestety 13-stka jest pechowa...Pomijam fakt, że urodziłam sie 13-tego jak moja siostra i mój synek,to na dodatek właśnie dzisiaj zawalił sie mój cały świat...A już myślałam, że już nigdy "pech" mnie nie spotka..Pozdrawiam Cię niezależnie od tego, czy już kiedyś witałam czy nie.

• Autor: smakosia Data: 2006-03-14 08:11:40

Użytkownik iza2 napisał w wiadomości:
    > O! Jak dobrze od kogoś usłyszeć miłe słowa...Dla mnie niestety 13-stka
    > jest pechowa...Pomijam fakt, że urodziłam sie 13-tego jak moja siostra i mój
    > synek,to na dodatek właśnie dzisiaj zawalił sie mój cały świat...A już
    > myślałam, że już nigdy "pech" mnie nie spotka..Pozdrawiam Cię
    > niezależnie od tego, czy już kiedyś witałam czy nie.
    ~

Iza, a jak dzisiaj sie czujesz po wczorajszym pechu? Czy już choć trochę poprawiły sie "kolory" w Twoim życiu? Dziś 14-ty więc życzę szybkiego zwrotu i niech będzie Ci z górki :-)

• Autor: iza2 Data: 2006-03-15 10:26:36

Dziękuję Ci "smakosiu"za otuchę ale niestety nic nie zmieniło się na lepsze..Chciałabym wierzyć, że będzie inaczej ale to chyba zaszło za daleko..Postawa mojego męża bynajmniej na to nie wskazuje..Pozdrawiam Cię!

• Autor: smakosia Data: 2006-03-15 10:36:36

Często bywa tak, że nie wszystko daje się naprawić w szybkim tempie. Jeśli na dodatek wchodzą w grę uczucia, tym bardziej trzeba czasu. Może warto poczekać...? Nie decyduj się na nic pochopnie. Trzymam kciuki za ... Ściskam ciepło.

• Autor: dankarz Data: 2006-03-13 19:19:30

Oj Basieńko ja też Ciebie cieplutko witam - my chyba jeszcze sie nie witałyśmy, ja tez sie cieszę ze tutaj jestem i że jestem uzależniona pozdrawiam serdecznie dankarz

• Autor: lucia75 Data: 2006-03-13 20:00:33

cześć jestem nową użytkowniczką i jestem pod dużym wrażeniem tej strony.po prostu nie mogę z niej wyjść aby coś ugotować .mąż się śmieje że jak nie miałam internetu to on miał obidy a teraz ja mam mnóstwo nowych przepisów tylko że on nie ma obiadów .jednak wszystkich pozdrawiam i gratuluję tych wspaniałych przepisów.

• Autor: Sweetya Data: 2006-03-13 20:00:42

Basiu ...

• Autor: Agapis Data: 2006-03-13 20:11:03

I ja witam najserdeczniej jak umiem. A tu coś na przywitanie.

• Autor: kamilka Data: 2006-03-13 20:46:28

Tyle cieplych slow na raz cieplutko pozdrawiam

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-03-14 07:18:44

Super WŻ-towcy, super stronka i super "złodziej" czasu.......
    a tak w nawiasie dla mnie 13-nasty jest szczęśliwa, nawet mój mąż oświadczył mi się 20parę lat trzynastego...
     a wczorajszy dzień był.........no żeby nie zapeszyć odpukuję w niemalowane...

• Autor: ABA Data: 2006-03-14 07:34:36

Moje kochane żarłoczki, ale mnie zaskoczyliście. Niespodziewałam się takiego milutkiego przywitania. Minęła trzynastka i znów możemy spokojnie przez miesiąc czekać na nastepną trzynastkę. Ty, razem dla wszystkich bardzo szczęśliwą, bo wiosenną!
    Dziękuję za piękne słowa, bukiety i tego kotka.
    (~_~) ABA

Przejdź do pełnej wersji serwisu