Nazywało się Kotlety Lukrezji i faktycznie nie są udostepnione ... Ja jednak chyba muszę zacząć drukować na poważnie... Jedyne , co zapamiętałam z tego przepisu, to marchewka pokrojona z słupki w środku kotleta i smażenie na małym ogniu 30min- tyle ile potrzeba na ugotowanie ziemniaków. Pozdrawiam
potrzebne są do tego kotlety z piersi lub schabowe cieniutko rozbite marchew pokrojone w paseczki plastry szynki nie konserwowej i sera żółtego tyle samo tego co kotletów najpierw zawijamy marchew w żółty ser to w szynke a to z kolei w mięsko spinamy wykałaczką obtaczany w jajku i bułce i smażymy na niewielkim ogniu żeby sie udusiły w środu i gotowe a mięsko przyprawić wedle uznania robiłam je i są rewelacyjna
mam jeszcze sporo innych "przysłów" na Twój nie na miejscu /moim zdaniem/komentarz i tzw. wycieczki osobiste ale, żeby nie dać ponieść sie niepotrzbnym emocją dję Ci ignora. Pozdrawiam Barbara
drukarka mi siadła, ale znalazłam inny sposób na ten problem, przepisy które mnie interesują kopiuję sobie w wordzie i mam na kompie folder pod nazwąprzpeisy i tam mam wszystkie. Tak więc niezależnie od nastroju tu panujących, ii pojawiających się przepisów ja jestem spokojna:) I dodatkowo mam je na płytce bo złośliwość mojego kompa nie ma granic, czasami się psuje bez ostrzeżenia.
Witam mam prośbę ...czy ma ktoś moze przepis borgi na rolady z marchewką , chciałam je zrobić jutro na obiadek , a tu przepisu nie ma:(
Nazywało się Kotlety Lukrezji i faktycznie nie są udostepnione ...
Ja jednak chyba muszę zacząć drukować na poważnie... Jedyne , co zapamiętałam z tego przepisu, to marchewka pokrojona z słupki w środku kotleta i smażenie na małym ogniu 30min- tyle ile potrzeba na ugotowanie ziemniaków. Pozdrawiam
No tak tylko jak to wszystko wydrukowac hehe tyle tu pysznych przepisów:)
potrzebne są do tego kotlety z piersi lub schabowe cieniutko rozbite marchew pokrojone w paseczki plastry szynki nie konserwowej i sera żółtego tyle samo tego co kotletów najpierw zawijamy marchew w żółty ser to w szynke a to z kolei w mięsko spinamy wykałaczką obtaczany w jajku i bułce i smażymy na niewielkim ogniu żeby sie udusiły w środu i gotowe a mięsko przyprawić wedle uznania robiłam je i są rewelacyjna
nikolka dzieki ....:)
a co do gofrów bo widziałam twój komentarz to robiłam te.... http://wielkiezarcie.com/przepis10114.html mam gofrowniece chyba 700 i wyszły super :)
hmmmm...........kto daje i odbiera ten się...
ostatnio szukałam adwokatowca i też go ktoś zabrał..
mam jeszcze sporo innych "przysłów" na Twój nie na miejscu /moim zdaniem/komentarz i tzw. wycieczki osobiste ale, żeby nie dać ponieść sie niepotrzbnym emocją dję Ci ignora. Pozdrawiam Barbara
drukarka mi siadła, ale znalazłam inny sposób na ten problem, przepisy które mnie interesują kopiuję sobie w wordzie i mam na kompie folder pod nazwąprzpeisy i tam mam wszystkie. Tak więc niezależnie od nastroju tu panujących, ii pojawiających się przepisów ja jestem spokojna:) I dodatkowo mam je na płytce bo złośliwość mojego kompa nie ma granic, czasami się psuje bez ostrzeżenia.