Hydraulik zamienił wodę w piwo PAP - dodane 1 godzinę i 44 minuty temu
Kiedy mieszkanka Kristiansund w zachodniej Norwegii odkryła, że z jej kuchennego kranu płynie piwo, była zachwycona. Tymczasem dwa piętra niżej robotnicy w barze głowili się, czemu z beczki z piwem leci woda.
Wszyscy padli ofiarą pomyłki robotnika, który w lokalu "Big Tower Bar" podłączył beczkę z piwem do rur doprowadzających wodę do mieszkania pani Haldis Gundersen. "Kreatywnego hydraulika" opisała BBC.
Pod wrażeniem jego wyczynu był przedstawiciel firmy dostarczającej piwo, który telefonicznie radził robotnikom, jak rozdzielić niespodziewanie zespoloną piwną i wodną instalację. Trzeba być naprawdę twórczym, żeby je połączyć - skomentował.
czyli jakby nie ptrzeć:kreatywny hydraulik pilnie poszukiwany..... ale u mnie trzeba by jakieś dłuzsze rury ciągnąć od najblizszego baru piwnego... ale w Kraku gaz pociągnęli to co tam rułka z piffkiem.....
PAP - dodane 1 godzinę i 44 minuty temu
Kiedy mieszkanka Kristiansund w zachodniej Norwegii odkryła, że z jej kuchennego kranu płynie piwo, była zachwycona. Tymczasem dwa piętra niżej robotnicy w barze głowili się, czemu z beczki z piwem leci woda.
Wszyscy padli ofiarą pomyłki robotnika, który w lokalu "Big Tower Bar" podłączył beczkę z piwem do rur doprowadzających wodę do mieszkania pani Haldis Gundersen. "Kreatywnego hydraulika" opisała BBC.
Jeśli to się powtórzy, mam zamiar zamówić Baileys - powiedziała pani Gundersen. Jak bowiem przyznała, piwo płynące z jej kranu było zwietrzałe i miało dziwny smak. (sm)
.
Jak Wam się podoba pomysł? Tekst pochodzi z WP http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8227271&rfbawp=1142319104.178&ticaid=113e8
u mnie mogli by na przykład informatycy pomylić się i podłączyć moja drukarkę do "drukowania papierów wartościowych"...
I kupiłabyś sobie tonę czekolady ....odchudzajacej....
co Ty nie tonę czekolady
........tylko możę z pół tony ptasiego mleczka.......
Swintucha... Wiesz co i ja lubie
...zgłodaniałem bżes Ciebiem... indem cóś ż..jeść.
Nara.
dawaj adres jak kupiem to siem z Tobą podziele
mas na fisytufce moiei...napis to mni to Ciebie podam na forumnie nie, bo mniem kcom monrde opiś
inse ludzieje.
hi hi mi tez jak widze przez przypadek to sie może przydarzyc..../obicie buzi/
Hto Ciem kce..dawaj go

.....kuna ...dawaj ............
Dajcie nr tel tego hydraulika bo mnie kran jakoś zaczął ciec...
emilo siedź cicho i czekaj na swoją kolejkę
/ a jakie piffko Cie interesuje/?????????/
Młoda....to KARMI....
Jak nic polski hydraulik!!!!
Zawsze stawiamy na kreatywnych !
w telewizorni zapodali, że nie polski hydraulik, bo on by zwietrzałego piffka rurami nie puścił
sam by wypił
A moze kreatywny hydraulik bywał u Pani od piwa w kranie towarzysko? To wyjaśniałoby jego gest ...
jeżeli tak to wiedział co robi - zapewnił sobie bezpłatny bar
czyli jakby nie ptrzeć:kreatywny hydraulik pilnie poszukiwany.....
ale u mnie trzeba by jakieś dłuzsze rury ciągnąć od najblizszego baru piwnego...
ale w Kraku gaz pociągnęli to co tam rułka z piffkiem.....