Forum

Gawędy o jedzeniu

Mam chandrę...Chandra....Mam zgryza...

• Autor: Janek Data: 2006-03-14 12:00:54

Mając na względzie Nasze  ewentualne potrzeby ...stworzyć cos takiego.
    Rozmowy W olne i Frywolne... nie sa miejscem do takich ...myśli, dysput,...
    Trzeba wówczas inaczej "rozmawiać"...
    Czat nie rozwiazuje problemu. Tam można "pieprzyć " banialuki.
    Co Wy na to Żarło-czyńcy.

Pozdrawiam.

• Autor: dorota40 Data: 2006-03-14 12:19:21

O wypraszam sobie! Na czacie my sobie mile rozmawiamy, a czesto jest tak ,że jak ktos ma chandrę to my go pocieszmy i jest mu wtedy lżej. Zły humor pryska .

• Autor: Janek Data: 2006-03-14 12:45:42

Dorociku...masz racje,.... tylko czasem to nie to...

Mam własny pogląd(?) , oparty na kilkunastu latach bezpośrednich kontaktów.
    Nie ma dwóch takich samych przypadków. I rzadko kiedy(!) głaskanie pomaga, ono tylko łagodzi. Wierz mi.
    Są na forum napewno Dziewczyny i Chłopaki, któr(e)zy przechodzili kryzys poradzili sobie z nim, sami, lub przy pomocy bliskich,  Rodziny, przyjaciół.
    Niech sie podziela doswiadczeniem refleksjami,  jesli chca. Wiem że najtrudniej jewst mówic o sobie, o swoich słabościach, obawach, lękach......
    Ja mam bardzo często takie stany. Wiem o tym ale walczę, czesto mam dołki. Czy myslicie, ze ja jestem "stalowy Janek"!!!
    Ze "dowcipy"mnie nic nie kosztuja.Jestem po zawale... utrata kogoś na forum w tak głupi sposób jak podał Lajanek, myslicie ,ze  mnie nie ruszyła Ze teksty niektóre mnie nie zabolały (lajana "popis" socjologiczny, Kaski k...wy pod moim adresem).
    Otwarłem się przed Wami. Może niepotrzebnie. Ale teraz mi lżej.

Kończę  ględzenie pozdrawiam.

• Autor: alga Data: 2006-03-14 15:38:11

...Janku doskonale Cię rozumię ... może dla wyciszenia i ukojenia zajżyj na tą stronkę ... polecam i pozdrawiam
    http://persjado.ovh.org/muzycznapolska/5.htm

• Autor: Janek Data: 2006-03-15 19:15:22

Dzieki, fajne.
    Ja tak naprawdę nie mam dużego "zgryza". Chodziło mi o.....cholera wygadany a nie umie, ...coś takiego, taki "kacik chwilowego smutku"...O KUNA O TO WŁAŚNIE....

• Autor: dorota40 Data: 2006-03-14 15:13:10

Janku, ja myślę, że tu nie da się utworzyć osobnego forum pt.jak proponujesz wyżej... Dział Rozmowy wolne i frywolne musi nam wystarczyć.Bo tutaj właśnie rozmawiamy o rzeczach smutnych i radosnych.Pozdrawiam Dorota40.
    Znalazłam fajną stronkę: www.republika.pl/fratczak/jokes.html      Może się rozchmurzysz.....

• Autor: Gapa_1410 Data: 2006-03-14 15:49:50

Kochani, ja popieram wszystkie działania w cele zażengania tych nieszczęsnych dołów, dołków. Sama sie z tym wiecznie borykam:( Nie wiem, czy dobrym pomysłem jest osobne miejsce na tylko i wyłącznie smutne zwierzenia, ale najważniejsze jest to, żebyśmy mogli na siebie liczyć! Pozdrawiam wszystkich i jak ktoś ma ochotę pogadać to znacie moje GG:)

• Autor: inka Data: 2006-03-14 16:57:17

chandra,dół - (zwał jak chciał) - ale kto mi pomoże? żeby mi się chciało chcieć (żeby chociaż mi sie chciało tak, jak mi się niechce) - - macie jakiś pomysł? (szkoda,że nie wymyślili tabletki na chęć) - Pozrawiam! irenka

• Autor: jasia Data: 2006-03-15 12:39:58

Oj,  szkooooooooooooda  !!!!

• Autor: mtomy Data: 2006-03-29 11:05:39

hall irenka ,
    jak znajdzesz ta tabletke to ja tez chce :)))

pa
    tomy

• Autor: Janek Data: 2006-03-29 11:18:35

To dziewczyny potrzebuja tabletek???! Kuna .....co się dzieje, o ja cie , ....

• Autor: olusia1 Data: 2006-03-14 16:48:34

Ja też już mam coś koło chandry...hehe , mąż ciągle w pracy , ja z dziećmi , zima i zima.....i chyba wszystko minie jak zrobi się cieplej , tylko kiedy , nic się nie zapowiada , zeby wyszło słoneczko i pogrzało dłuzej , już mam dość tego:( ubierania , zimna, sniegu, mrozu...fee :(:(:(

• Autor: katya Data: 2006-03-14 17:35:13

ja tez cos dla Was mam:) http://www.millan.net/funp/20/lovely.html

Przejdź do pełnej wersji serwisu