Może mi ktoś wyjaśni co się dzieje na stronie, nie mogę otworzy przepisów (ze strony głównej) albo otwierają się bardzo długo, czy coś ze stroną, czy może coś u mnie, ale chyba u mnie w porządku) bo wszystko inne chodzi.
Tak tylko ostatnio troche za długo, przy tej samej , a czasem niejszej ilości zalogowanych... Pozdrawiam opiekuńcze skrzydełko braci Wielko-Zarłocznych, ja maluśki... papaatki idem lulu,..... najmłodsza żada dostępu do kompa...Papapapapapapapa....nie chcem ale muszem.........
Może mi ktoś wyjaśni co się dzieje na stronie, nie mogę otworzy przepisów (ze strony głównej) albo otwierają się bardzo długo, czy coś ze stroną, czy może coś u mnie, ale chyba u mnie w porządku) bo wszystko inne chodzi.
U mnie to samo. Wygląda na to, że coś z serwerem?
a ja myślałam, że tylko ja mam ten problem ostatnio a jedna nie.
Mi akurat dzisiaj nic nie szwankuje ale ostatnio tez mialam z tym problem.
U mnie wszystko wpożądku!!!
A co na to moderatorzy? nic! jak zwykle. bez echa
Tak tylko ostatnio troche za długo, przy tej samej , a czasem niejszej ilości zalogowanych...
Pozdrawiam opiekuńcze skrzydełko braci Wielko-Zarłocznych, ja maluśki...
papaatki idem lulu,..... najmłodsza żada dostępu do kompa...Papapapapapapapa....nie chcem ale muszem.........
Przeceniasz możliwości moderatorów...
Bahus
Mam małutkie pytanko: czy zmiana w edycji postów-wiadomości nie spowodowała spowolnienia pracy kompów?
Może naiwne pytanie...