Wczoraj taki wirus dopadl moj komputer,a wszystko to moja wina.Poniewaz chcialam sobie sciagnac emoty,nie pamietam teraz adresu.No i nic dobrego z tego nie przyszlo komputer zaczol warjowac,z mezem meczylismy sie chyba ze 4 godziny,wszystkie zdjecia,podania,muzyki,szlag trafil ,musielismy wszystko od poczatku instalowac.Zastanawia mnie jedno komu chce sie robic takie"Kawaly"i szkodzic innym,niech go szlag.Jestem zla ze bym mogla sobie wlosy z glowy wyrywac.Ostrzegam was,chociaz nigdy nic nie wiadomo czyj komputer taki wirus dopadnie.
Kamilko maiłam taki problem, pamiętam jak mnie uprzedzał Shoffix żeby nie sciągać ale baba uparta no i miałam dwa dni bez komputera - także znam ten ból pozdrawiam dankarz
Kamilka musisz sobie sprawić dobre zabezpieczenia, mojego kompa wirusy się nie imają, mam dobre zabezpieczenia/ ale jestm mądra bo mój syn ma bzika na tle kompa i całą masę wiadomości i to on te cuda czyni/
Kiedys sobie takie zabezpieczenie zalatwilismy kosztowalo 5euro na miesiac,i ciagle nam wyskakiwalo zeby na te strone ktora sobie wybralismy,nie wchodzic bo tam moze byc wirus,noi zrezygnowalismy i bec.wirus sie od razu wtrynil.
Polecam darmowy program antywirusowy Avast http://www.avast.pl/ Klikamy na stronie w oferte i pojawia nam sie strona programu - jest całkowicie darmowy. Jedyne co trzeba zrobić to wypełnic formularz rejestracyjny i potwierdzic ze bedzie sie tego programu uzywać tylko do celów domowych. Rejestruje sie po zainsatlowaniu programu, dostaje sie klucz za którego pomoca udostępnia nam sie program na 1 cały rok za darmo. Praktycznie prawie codziennie program sie aktualizuje przez neta i wyłapuje najdrobniejsze nawet "trojanki" Polecam kolejno - ściągnąć, zainstalować, kliknąc w rejestracje, wysłać formularz, dostac na swojego maila klucz, uzyć klucza do rejestracji i cieszyc sie darmowym antywirem cały rok :) A po roku trzeba tylko ponownie wypełnic formularz rejestracyjny, dostać nowy klucz i ponownie sie zarejestrować i kolejny rok korzystać...Polecam :)
Choinka!!!! Chciałam zainstalować sobie ten program AVAST i co....napisali mi ,że może wejść w konflikt z moim NORTONEM!!!!! BUUUUUUU MAM DOŚĆ TYCH PASKUD!!!!!!
Zgadzam sie z Agulina - uzywanie 2 programów antywirusowych przyniesie ci wiecej zamieszania niz porzytku Agapis... Radze zaktualizowac Nortona i dac sobie spokój z Avastem lub wyinstalować Nortona i dopiero zainstalować avasta. Powodzenia i pozdrowienia.
Powiem tak.Aktualizuję nortona,skanuję co tydzień i skubany wpuścił mi trojany.Niewdzięcznik taki!!!Na razie komputer działa i tylko jakiś denerwujący komunikacik mi wyskakuje, ale ja nie kumam,bo nie jestem alglojęzyczna.Trudno, niech sobie wyskakuje.Pozdrawiam.
ja mam nortona i jest najlepszy...pozatym mam zainstalowane programy antywirusowe..WinPatrol i Adaware SE Personal....a w twoim przypadku mozne zainstaluj jeden z podanych przezemnie antywirusow i zeskanuj system:)
Ja mam Nortona Internet Security- pilnuje za mnie wszystkiego- ja tylko słucham jego poleceń, no i na bieżąco aktualizuję i skanuję komputer. Jestem mu wierna i nie oglądam się za innymi .
Wczoraj taki wirus dopadl moj komputer,a wszystko to moja wina.Poniewaz chcialam sobie sciagnac emoty,nie pamietam teraz adresu.No i nic dobrego z tego nie przyszlo komputer zaczol warjowac,z mezem meczylismy sie chyba ze 4 godziny,wszystkie zdjecia,podania,muzyki,szlag trafil ,musielismy wszystko od poczatku instalowac.Zastanawia mnie jedno komu chce sie robic takie"Kawaly"i szkodzic innym,niech go szlag.Jestem zla ze bym mogla sobie wlosy z glowy wyrywac.Ostrzegam was,chociaz nigdy nic nie wiadomo czyj komputer taki wirus dopadnie.
Kamilko maiłam taki problem, pamiętam jak mnie uprzedzał Shoffix żeby nie sciągać ale baba uparta no i miałam dwa dni bez komputera - także znam ten ból pozdrawiam dankarz
Ja mialam rady od meza zeby nic nie sciagac ,ale jak to sie mowi "Ty sobie mow ja i tak zrobie po swojemu"no i mam za kare.
wirusa,hihi
Kamilka musisz sobie sprawić dobre zabezpieczenia, mojego kompa wirusy się nie imają, mam dobre zabezpieczenia/ ale jestm mądra bo mój syn ma bzika na tle kompa i całą masę wiadomości i to on te cuda czyni/
Kiedys sobie takie zabezpieczenie zalatwilismy kosztowalo 5euro na miesiac,i ciagle nam wyskakiwalo zeby na te strone ktora sobie wybralismy,nie wchodzic bo tam moze byc wirus,noi zrezygnowalismy i bec.wirus sie od razu wtrynil.
Polecam darmowy program antywirusowy Avast http://www.avast.pl/
Klikamy na stronie w oferte i pojawia nam sie strona programu - jest całkowicie darmowy. Jedyne co trzeba zrobić to wypełnic formularz rejestracyjny i potwierdzic ze bedzie sie tego programu uzywać tylko do celów domowych. Rejestruje sie po zainsatlowaniu programu, dostaje sie klucz za którego pomoca udostępnia nam sie program na 1 cały rok za darmo. Praktycznie prawie codziennie program sie aktualizuje przez neta i wyłapuje najdrobniejsze nawet "trojanki"
Polecam kolejno - ściągnąć, zainstalować, kliknąc w rejestracje, wysłać formularz, dostac na swojego maila klucz, uzyć klucza do rejestracji i cieszyc sie darmowym antywirem cały rok :)
A po roku trzeba tylko ponownie wypełnic formularz rejestracyjny, dostać nowy klucz i ponownie sie zarejestrować i kolejny rok korzystać...Polecam :)
Właśnie mam avasta zainstalowanego ale dopiero po problemie z wirusem to zrobiłam pozdrawiam serdecznie dankarz
Dzieki za podpowiedz zabieram sie za instalowanie.Pozdrawiam
Nie ma sprawy :) Mi ten program poleciła informatyk Urzedu Gminy - cała siec komputerowa w tym urzedzie jest tym programem zabezpieczona :)
Pozdrówka
Wczoraj czytałam o twoim wirusie a dzisiaj ja mam piekielnego trojana
.
Choinka!!!! Chciałam zainstalować sobie ten program AVAST i co....napisali mi ,że może wejść w konflikt z moim NORTONEM!!!!! BUUUUUUU MAM DOŚĆ TYCH PASKUD!!!!!!
Zgadzam sie z Agulina - uzywanie 2 programów antywirusowych przyniesie ci wiecej zamieszania niz porzytku Agapis...
Radze zaktualizowac Nortona i dac sobie spokój z Avastem lub wyinstalować Nortona i dopiero zainstalować avasta.
Powodzenia i pozdrowienia.
Jak sie to mowi" co za duzo to nie zdrowo"
Powiem tak.Aktualizuję nortona,skanuję co tydzień i skubany wpuścił mi trojany.Niewdzięcznik taki!!!Na razie komputer działa i tylko jakiś denerwujący komunikacik mi wyskakuje, ale ja nie kumam,bo nie jestem alglojęzyczna
.Trudno, niech sobie wyskakuje.Pozdrawiam.
ja mam nortona i jest najlepszy...pozatym mam zainstalowane programy antywirusowe..WinPatrol i Adaware SE Personal....a w twoim przypadku mozne zainstaluj jeden z podanych przezemnie antywirusow i zeskanuj system:)
Ja mam Nortona Internet Security- pilnuje za mnie wszystkiego- ja tylko słucham jego poleceń, no i na bieżąco aktualizuję i skanuję komputer. Jestem mu wierna i nie oglądam się za innymi .
Wynajmuję firmę ochroniarską " Śpij spokojnie my czuwamy" i pilnuje mi mieszkania a przy okazji wygania wirusy.
To ja poproszę adresik
.
Ha ha ja tez poprosze adres