Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Serdecznie dziękuję;)))

• Autor: Sweetya Data: 2006-03-15 18:07:31

Chciałam z całego serca podziękować Wszystkim którzy dziś o mnie pamiętali....
    Bardzo,bardzo bardzo dziękuję-jesteście kochani-siedziałam i czytałam-Wasze życzonka były cudowne...
    DZIĘKUJĘ-z lekka melancholijnie dziś nastawiona do zycia-Aga
    (buziaki i uściski dla Was)

• Autor: iza2 Data: 2006-03-15 19:21:24

BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM!!! ale nie zajrzałam tam, gdzie są życzenia....Mam nadzieję, że mimo tego nie spóźniłam się i moge CI życzyć wszystkiego, wszystkiego najlepszego: zdrowia, szczęścia, pomyślności,dużo nowych przepisów odnoszących tak wielkie sukcesy jak poprzednie (przynajmniej) i OCZYWIŚCIE DUŻO, DUŻO MIŁOŚĆI!!!!Jest mi wstyd bo zawsze mogę liczyć na Twoją pomoc w kulinarnych problemach... Wszystkiego co najlepsze!!!! Ściskam! Iza

• Autor: siabasia Data: 2006-03-15 19:42:49

Nieczęsto wpadam, nie jestem na bieżąco, ale z całego serca przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, jasnych, pogodnych dni, pogody ducha i radości Ago, z całego serca siabasia życzy. ( Nota bene zagorzała wielbicielka Twoich przepisów kulinarnych).

• Autor: olusia1 Data: 2006-03-15 23:24:20

Ja też zycze ci dużo słonka , miłosci , zdrowka i tego wszystkiego o czym marzysz ....:)

• Autor: Sweetya Data: 2006-03-16 10:02:38

Dziękuję Wam serdecznie...Izuś -za co Ty mnie przepraszasz -dziękuję Ci za pamięć ,cieszę sie niesamowicie ,że jesteś
    Dziekuję WAM WSZYSTKIM-
    jesteście kochani.....

Przejdź do pełnej wersji serwisu