Chciałam z całego serca podziękować Wszystkim którzy dziś o mnie pamiętali.... Bardzo,bardzo bardzo dziękuję-jesteście kochani-siedziałam i czytałam-Wasze życzonka były cudowne... DZIĘKUJĘ-z lekka melancholijnie dziś nastawiona do zycia-Aga (buziaki i uściski dla Was)
BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM!!! ale nie zajrzałam tam, gdzie są życzenia....Mam nadzieję, że mimo tego nie spóźniłam się i moge CI życzyć wszystkiego, wszystkiego najlepszego: zdrowia, szczęścia, pomyślności,dużo nowych przepisów odnoszących tak wielkie sukcesy jak poprzednie (przynajmniej) i OCZYWIŚCIE DUŻO, DUŻO MIŁOŚĆI!!!!Jest mi wstyd bo zawsze mogę liczyć na Twoją pomoc w kulinarnych problemach...Wszystkiego co najlepsze!!!! Ściskam! Iza
Nieczęsto wpadam, nie jestem na bieżąco, ale z całego serca przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, jasnych, pogodnych dni, pogody ducha i radości Ago, z całego serca siabasia życzy. ( Nota bene zagorzała wielbicielka Twoich przepisów kulinarnych).
Dziękuję Wam serdecznie...Izuś -za co Ty mnie przepraszasz -dziękuję Ci za pamięć ,cieszę sie niesamowicie ,że jesteś Dziekuję WAM WSZYSTKIM- jesteście kochani.....
Chciałam z całego serca podziękować Wszystkim którzy dziś o mnie pamiętali....
-z lekka melancholijnie dziś nastawiona do zycia-Aga
Bardzo,bardzo bardzo dziękuję-jesteście kochani-siedziałam i czytałam-Wasze życzonka były cudowne...
DZIĘKUJĘ
(buziaki i uściski dla Was)
BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM!!! ale nie zajrzałam tam, gdzie są życzenia....Mam nadzieję, że mimo tego nie spóźniłam się i moge CI życzyć wszystkiego, wszystkiego najlepszego: zdrowia, szczęścia, pomyślności,dużo nowych przepisów odnoszących tak wielkie sukcesy jak poprzednie (przynajmniej) i OCZYWIŚCIE DUŻO, DUŻO MIŁOŚĆI!!!!Jest mi wstyd bo zawsze mogę liczyć na Twoją pomoc w kulinarnych problemach...
Wszystkiego co najlepsze!!!! Ściskam! Iza
Nieczęsto wpadam, nie jestem na bieżąco, ale z całego serca przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, jasnych, pogodnych dni, pogody ducha i radości Ago, z całego serca siabasia życzy. ( Nota bene zagorzała wielbicielka Twoich przepisów kulinarnych).
Ja też zycze ci dużo słonka , miłosci , zdrowka i tego wszystkiego o czym marzysz ....:)
Dziękuję Wam serdecznie...Izuś -za co Ty mnie przepraszasz -dziękuję Ci za pamięć ,cieszę sie niesamowicie ,że jesteś

Dziekuję WAM WSZYSTKIM-
jesteście kochani.....