Dzień dobry :o) Od dłuższego czasu przyglądałem się "Wielkiemu Żarciu" i "podglądałem"... W końcu zdecydowałem się zostać "pełnoprawnym" członkiem kulinarnej drużyny. Dlatego też uznałem, iż należy grzecznie się przywitać co też niniejszym czynię :o) Przedstawiam się jako amator (nie zawodowiec), który wystawia przewody pokarmowe swojej rodziny na wielokrotne ciężkie próby; wielbiciel kuchni włoskiej; typ "mączno-jajeczny", choć z wielkim szacunkiem chylący czoło przed dobrze zrobionymi mięsiwami. Zapewne niewiele wniosę do skarbnicy "Wielkiego Żarcia" gdyż moje umiejętności są nieco pospolite, ale czas pokaże... Słuchajcie!!! Ten serwis jest cudowny!!! Naprawdę świetne przepisy... cenne wskazówki i komentarze... Cieszę się, że jestem z Wami! Pozdrawiam, jarekb
Czyżby kolejny mężczyzna nam przybył? Fajnie, że spodobało Ci się w naszej "kuchni". Baw się tutaj dobrze i rozsmakuj w tych spaniałościach. A kto wie, może coś dodasz od siebie...? Pozdrawiam.
Witam! Zapraszam! Niech Ci z nami dobrze i smacznie będzie.
A co do facetów forumowych.
Zaocznie na forum bywa i Moje Szczeście Rodzinne - Mąż, bo to on w naszym domu gotuje. Ja Go kocham za-żarcie, a on mnie za-wzięcie, więc uzupełniamy się. Nie chce pisać, bo mówi o sobie, ze jest człowiekiem czynu, a gadane to ja mam. Więc korzysta z WŻ namiętnie, a ujawnić się nie chce. Niech więc będzie WŻ-towcem honoris causa. :)
Dzień dobry :o)
Od dłuższego czasu przyglądałem się "Wielkiemu Żarciu" i "podglądałem"... W końcu zdecydowałem się zostać "pełnoprawnym" członkiem kulinarnej drużyny. Dlatego też uznałem, iż należy grzecznie się przywitać co też niniejszym czynię :o) Przedstawiam się jako amator (nie zawodowiec), który wystawia przewody pokarmowe swojej rodziny na wielokrotne ciężkie próby; wielbiciel kuchni włoskiej; typ "mączno-jajeczny", choć z wielkim szacunkiem chylący czoło przed dobrze zrobionymi mięsiwami. Zapewne niewiele wniosę do skarbnicy "Wielkiego Żarcia" gdyż moje umiejętności są nieco pospolite, ale czas pokaże... Słuchajcie!!! Ten serwis jest cudowny!!! Naprawdę świetne przepisy... cenne wskazówki i komentarze... Cieszę się, że jestem z Wami!
Pozdrawiam,
jarekb
Witaj w kuchni , kolejny z Drużyny Pieczenia :)
Czyżby kolejny mężczyzna nam przybył? Fajnie, że spodobało Ci się w naszej "kuchni". Baw się tutaj dobrze i rozsmakuj w tych spaniałościach. A kto wie, może coś dodasz od siebie...? Pozdrawiam.
Super ,że jesteś!!!
witaj facet :)))))))
Witaj, fajnie że jesteś z nami pozdarawiam dankarz
Witam i pozdrawiam nowego "pełnoprawnego"!!!
Ja rowniez wit
am i pozdrawiam.
Witaj Witaj Witaj !!!!!!!!
Moje Panie, drżyjcie, przybywa pomoc.......... Witaj...........
witam pięknie
kamaxyz
Witam Ciebie bardzo serdecznie i pozdrawiam dorota40
Wita Cię irenka
Witaj, będzie nam raźniej, za duża przewaga Dziewczyn, ...a teraz idziemy na
.
Serdeczne powitanie śle Halinkaaa!!!!
Witaj w progi uzależnionych. Oj, szkoda mi tych garnków!
Ściskam (~_~) Barbara
Witam! Zapraszam! Niech Ci z nami dobrze i smacznie będzie.
A co do facetów forumowych.
Zaocznie na forum bywa i Moje Szczeście Rodzinne - Mąż, bo to on w naszym domu gotuje. Ja Go kocham za-żarcie, a on mnie za-wzięcie, więc uzupełniamy się. Nie chce pisać, bo mówi o sobie, ze jest człowiekiem czynu, a gadane to ja mam. Więc korzysta z WŻ namiętnie, a ujawnić się nie chce. Niech więc będzie WŻ-towcem honoris causa. :)
Witam witam:))
Witaj i baw się z nami smacznie
_Dorota
Witam bardzo serdecznie
witaj wsród uzależnionych, nie mających ochoty na odwyk. jak już wdepnąłeś WŻ ze swoich szpon Cię nie wypuści
Witaj wśród Wielkich Żarłoków.
jasia