Jestem Piotruś ;-) 30 minut po narodzinach Zaczyna mnie wszystko interesować potrafię sam siedzieć Pełazam Raczkuję To co uwielbiam!!! Uwielbiam się śmiać co za zima na lodzie Mam już dwa latka!!!
A to dopiero musi być fajne jak zaczyna się madrzyć ,już się nie mogę doczekać.A co do "spuszczania z oczu "to moja dzidzia jest bardzo ruchliwa a dodatkowo ma ciekawe "pomysły" więc oczy muszą być na około głowy.pozdrawiam
jaki słodziutki uściska dla małego - irenka
Dziękujemy.Piortuś zobaczył i mówi o miałłłłłł .Serdecznie pozdrawiam.
Przesympatyczne zdjątka...A to z USG-pierwszy raz widzę tak wyraźnie dzidziusia-świetnie;)))Ucałuj swoją pociechę z całych sił!
Dziękuję .Ucałuję.Pozdrawiam
Tylko pozazdrościć, ale tak serdecznie... :-)
Nie zazdrościć tylko do dzieła pozdrawiamy serdecznie
Piotrus jest śliczny. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla Piotrusia i rodziców. Mlena
Dziękujemy i życzymy takiej pociechy jak nasza;-)
Jestem Piotruś ;-) 30 minut po narodzinach Zaczyna mnie wszystko interesować potrafię sam siedzieć
Pełazam Raczkuję To co uwielbiam!!! Uwielbiam się śmiać
co za zima na lodzie Mam już dwa latka!!!
A to dopiero musi być fajne jak zaczyna się madrzyć ,już się nie mogę doczekać.A co do "spuszczania z oczu "to moja dzidzia jest bardzo ruchliwa a dodatkowo ma ciekawe "pomysły" więc oczy muszą być na około głowy.pozdrawiam
jaki słodziutki uściska dla małego - irenka
Dziękujemy.Piortuś zobaczył i mówi o miałłłłłł .Serdecznie pozdrawiam.
Przesympatyczne zdjątka...
A to z USG-pierwszy raz widzę tak wyraźnie dzidziusia-świetnie;)))
Ucałuj swoją pociechę z całych sił!
Dziękuję .Ucałuję.Pozdrawiam
Tylko pozazdrościć, ale tak serdecznie... :-)
Nie zazdrościć tylko do dzieła pozdrawiamy serdecznie
Piotrus jest śliczny. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla Piotrusia i rodziców. Mlena
Dziękujemy i życzymy takiej pociechy jak nasza;-)