Dianko W Twoje urodzinki życzę Ci.......... Uśmiechu losu, który potrafi: - obdarować szczęściem - spełnić pragnienia - znależć przyjaciół - odgonić pech Ech! jak ja bym chciała to wszystko dla Ciebie z serdecznymi buziakami zawsze kochająca mama
Radosne życzenia, aby każdy rok przynosił wszystko to, co w życiu najpiękniejsze: radość, szczęście i miłość. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy Jadkin
Urodziny dzień radosny, Pełen kwiatów zapach wiosny. Dziś chcę złożyć Ci życzenia, Szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, I w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, Płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone.
Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.http://persjado22.ovh.org/11.htm
Życzę Ci gorącej kawy, pysznego drinka w wymarzonym towarzystwie. Ulubionej piosenki w radio, dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Dianko
z serdecznymi buziakami
W Twoje urodzinki życzę Ci..........
Uśmiechu losu,
który potrafi:
- obdarować szczęściem
- spełnić pragnienia
- znależć przyjaciół
- odgonić pech
Ech!
jak ja bym chciała to wszystko dla Ciebie
zawsze kochająca mama
Wszystkiego najlepszego życzy Ci irenka
Wdniu Twojego święta życzę Ci duzo uśmiechu i samych słonecznych dni w życiu.
Radosne życzenia, aby każdy rok przynosił wszystko to,

co w życiu najpiękniejsze: radość, szczęście i miłość.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy Jadkin
w dniu twego swiet duzo usmiechu na twarzy zdrowia i spelnienia najskrytszych marzen.
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.
życzy Agnieszka
Dużo szczęścia i słodyczy
życzy dorota40
Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia
zdrowia, szczęścia, pomyślności
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz. http://persjado22.ovh.org/11.htm
Wszystkiego najlepszego
od jasi
Życzę Ci gorącej kawy, pysznego drinka w wymarzonym towarzystwie. Ulubionej piosenki w radio, dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym.
Wszystkiego njalepszego życzy Ania
Dziękując mamie - życzenia dla córki
Dziękuję wszystkim za tak przemiłe życzenia a w szczególności mojej mamie, która jest najukochańszą mamą na świecie.
Jeszcze odemnie spóźnione ale gorące życzenia wszelkiej pomyślności
Wszystkiego najlepszego , oraz życia pogodnego.