Też chcę się pochwalić. Tak się napatrzyłam na te piękne wypieki i pomysły, że sama postanowiłam zrobić dla wnuka nietypowy tort. Dzieciaczkom bardzo się spodobał, a zwłaszcza jego zawartość. ABA
Skoro mają być pochwały, to chwalę... ale szkoda, że nie mogłam go sama zjeść..... (bo i tak nie mogę ). Jest super - masz talent --- nie tylko do pisania i śpiewania jasia
rewelacja!! i do tego jaka pomyslowosc i dbalosc o szczegoly! Strasznie podobaja mi sie te galaretkowe wykonczenia kabiny, kola-delicje, no i oczywiscie ladunek w postaci galaretek! Dla mnie bomba! Gratuluje talentu:)))
Torcik jest swietny.Wkrotce sa urodziny mojego trzy-letniego synka mam nadzieje ze nie obrazisz sie jesli wykorzystam Twoj pomysl.jesli masz wiecej takich extra pomyslow podpowiedz prosze .POZDRAWIAM I PODZIWIAM
Witaj Gosiu. Będę wręcz szczęsliwa jeżeli wykorzystasz mój pomysł. Podpowiem Ci tylko, że żałowałam, że nie miałam pod ręką drobnych winogron, truskawek i innego bardziej sypkiego towaru. Dzieciaczki zaraz rzuciły się do opróżniania tego autka. Bardzo pociesznie to wyglądało.Maleńkimi paluszkami wybierały czekoladki i galaretki. Dopiero po tym mozna było tort ukroić.Jeden z wnuczków/4 latka/ zabrał się za koła.Dzieciaczków było 5. Wiec ubaw był przedni. Zycze Tobie też wspaniałej w tym dniu zabawy i radości synka. Serdecznie pozdrawiam (~_~) Barbara
...pomysł super ...rewelacja ....już widzę tą radosć dzieci ..moi chłopcy tak szybko urośli , miałam wiele róznych pomysłów ,ale na cos takiego nigdy nie wpadłam ...
Przepyszny był ten torcik i w dodatku taki nietypowy. Dziękuję Ci mamusiu za tak smaczny prezent. Jestem ciekawa co mama wymyśli na urodzinki Sary albo Neli. Niestety teraz bedzie mama skazana na robienie takich pyszności . Ja byłam pod wielkim wrażeniem jak zobaczyłam taki oryginalny tort. Jeszcze raz dziekuje.
P.s. Szkoda tylko że kółek było tylko 4 a wnuczków 5, brakowało koła zapasowego. Naszczęście nie wszystkie dzieci chciały kółka, bo wolały zawartość przyczepy.
Też chcę się pochwalić. Tak się napatrzyłam na te piękne wypieki i pomysły, że sama postanowiłam zrobić dla wnuka nietypowy tort. Dzieciaczkom bardzo się spodobał, a zwłaszcza jego zawartość.
ABA
Chciałabym być Twoją wnusią ....
super!!
Basiu - jak tu nie chwalić , piękny "star" - ale wnuczek musiał sie cieszyć - Pozdrawiam! irenka
Super, nie dziwne ze dzieciaki mialy frajde, ja tez bym miala:-)nawet z samochodu:-)
EKSTRA!!!!
Super ! Szkoda, że nie jesteś moją babcią / a ja nie mam kilku lat/.
Sliczny ten torcik zazdroszcze talentu
Skoro mają być pochwały, to chwalę...
ale szkoda, że nie mogłam go sama zjeść..... (bo i tak nie mogę ).
Jest super - masz talent --- nie tylko do pisania i śpiewania
jasia
Basiu, swietny torcik!!! Super pomysl!!! Pozdrawiam!!!
rewelacja!! i do tego jaka pomyslowosc i dbalosc o szczegoly! Strasznie podobaja mi sie te galaretkowe wykonczenia kabiny, kola-delicje, no i oczywiscie ladunek w postaci galaretek! Dla mnie bomba! Gratuluje talentu:)))
Superr Basiu!! gratuluje pomysłu!
Super!!! Gratuluję pomysłu autorce. Tak trzymać.
Dla mnie bomba -moje gratulacje za świetny pomysł no i wykonanie
Torcik jest super
Ciężarówka galaretki !!!! Rewelacja !!!
Torcik jest swietny.Wkrotce sa urodziny mojego trzy-letniego synka mam nadzieje ze nie obrazisz sie jesli wykorzystam Twoj pomysl.jesli masz wiecej takich extra pomyslow podpowiedz prosze .POZDRAWIAM I PODZIWIAM
Śliczny torcik i wspaniale Ci się udał.
Witaj Gosiu.
Będę wręcz szczęsliwa jeżeli wykorzystasz mój pomysł. Podpowiem Ci tylko, że żałowałam, że nie miałam pod ręką drobnych winogron, truskawek i innego bardziej sypkiego towaru. Dzieciaczki zaraz rzuciły się do opróżniania tego autka. Bardzo pociesznie to wyglądało.Maleńkimi paluszkami wybierały czekoladki i galaretki. Dopiero po tym mozna było tort ukroić.Jeden z wnuczków/4 latka/ zabrał się za koła.Dzieciaczków było 5. Wiec ubaw był przedni.
Zycze Tobie też wspaniałej w tym dniu zabawy i radości synka.
Serdecznie pozdrawiam (~_~) Barbara
...pomysł super ...rewelacja ....już widzę tą radosć dzieci ..moi chłopcy tak szybko urośli , miałam wiele róznych pomysłów ,ale na cos takiego nigdy nie wpadłam ...
Przepyszny był ten torcik i w dodatku taki nietypowy. Dziękuję Ci mamusiu za tak smaczny prezent. Jestem ciekawa co mama wymyśli na urodzinki Sary albo Neli. Niestety teraz bedzie mama skazana na robienie takich pyszności . Ja byłam pod wielkim wrażeniem jak zobaczyłam taki oryginalny tort. Jeszcze raz dziekuje.
P.s. Szkoda tylko że kółek było tylko 4 a wnuczków 5, brakowało koła zapasowego. Naszczęście nie wszystkie dzieci chciały kółka, bo wolały zawartość przyczepy.