Super!!! Gratuluję talentu. Właśnie zamówiłam taką przeróbkę. Stary zegar na chodzie, w zwykłym pudle czeka na piękną dębową skrzynię. Mam nadzieję, że będzie równie piękna, jak ta.
Miałem własny warsztat stolarski, Stolarka artystyczna z naciskiem na toczenie w drewnie. Ponadto sam buduję maszyny, które są mi w danej chwili potrzebne. Nie mam własnego aparatu cyfrowego, przy okazji wklepię inne wyroby jakie robiłem i robię.
Ze zwykłych zegarów , wykonuję np takie jak na zdjęciu.
Ale jesteś zdplny- super!!!!
Witaj lajan gratuluje!! zdolny jesteś wszestronnieee!!!!
Gratuję ! Piękny! Ale jesteś zdolniacha!
Sliczna, precyzyjna robota. Widac, ze ktos wklada serce w prace:)
Aż mnie zatkało i nie chce się odetkać!
dla mnie bomba
Super!!! Gratuluję talentu. Właśnie zamówiłam taką przeróbkę. Stary zegar na chodzie, w zwykłym pudle czeka na piękną dębową skrzynię. Mam nadzieję, że będzie równie piękna, jak ta.
No super - mam bardzo, bardzo podobny , dostałam w prezencie.
jasia
Oj lajanie , lajanie....powiedz ty mi czego ty nie umiesz??Jesteś utalentowany wszechstronnie
Miałem własny warsztat stolarski, Stolarka artystyczna z naciskiem na toczenie w drewnie. Ponadto sam buduję maszyny, które są mi w danej chwili potrzebne. Nie mam własnego aparatu cyfrowego, przy okazji wklepię inne wyroby jakie robiłem i robię.
gotujesz, robisz wino, piszesz wiersze,umiesz zrobic taki zegar - ciekawe czym jeszcze nas zaskoczysz?
Cudnie Lajan, jestem zaskoczona.Pozdrawiam dorota40
ja się dołączam do gratulacji, przecude dzieło. Nie miałam pojęcia zę tak pięne życy potrafisz stworzyc
Zdolniacha z Ciebie! Gratuluję i szybko postaraj się o następne zdjęcia. Pozdrawiam.
Lajanku , rewelacja !! jestem pełna podziwu dla Twych zdolności .... tak , tak , czym jeszcze zaskoczysz?
I te dwa okazy to też moje dzieła
Jesteś artystą - zegary są piękne , to arcydzieło brawo pozdrawiam dankarz
...fantastyczne...
No Lajan naprawde super
piękne cacka
Piękne te zegary! Fachowiec z Ciebie nieprzeciętny i wszechstronny ! Artysta z prawdziwego zdarzenia! Dobrze,że Twoje talenty się nie marnują!
Przyjmuję zamówienia na wykonanie skrzynek do zegarów. Oczywiście WŻ ma zniżki.