Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Ponurego nastroju

• Autor: kawka Data: 2006-03-19 18:15:18

Ta ponura zima ma zły wpływ na nas-wszyscy smutni albo zbyt rozdrażnieni. A dookoła tyle miłych rzeczy, których nie dostrzegamy w tym pędzie. Najmilsze to:
    -otrzymanie e-maila
    -gdy grają twoją ulubioną piosenkę w radio
    -zakochanie się
    -dobra rozmowa
    -śmianie się z siebie
    -śmiech bez powodu
    -grono przyjaciół
    -poznawanie nowych przyjaciół
    -jedzenie pysznych potraw z WŻ
    spędzanie czasu z rodziną i bliskimi osobami
    -gdy ukochana osoba przyniesie Ci kawę do łóżka
    -gdy wstajemy z łóżka każdego poranka i dziękujemy Bogu za następny piękny dzień
    i wiele innych <<drobiazgów>>, które nam umilają życie. Oby było ich najwięcej - tego Wam życzę. Oby do wiosny

• Autor: jasia Data: 2006-03-19 18:35:58

och,  rozmarzyłam się.....
    jasia

• Autor: kawka Data: 2006-03-19 18:53:34

Pomarzyć też można a może czasami nawet trzeba. A może nie dostrzegamy tych miłych drobiazgów? Dużo uśmiechu życzę i od razu świat inaczej wygląda <lol>

• Autor: till Data: 2006-03-19 19:57:55

Ale z marzeniami trzeba uważać , bo się spełniają ... Mnie też kiedyś chodziło nieśmiało po głowie śniadanie do łóżka i proszę bardzo : przez siedem miesięcy śniadanie, obiad i kolacja ze względu na powikłania ciąży ;))))). Teraz zdecydowanie doceniam tradycyjne miejsca spożywania posiłków :))))

• Autor: anna65 Data: 2006-03-19 18:36:45

aby ta wiosna przyszla jak naj szybciej bo mozna zwariowac . mam nadzieje ze kwiecien bedzie lepszy i cieplejszy.

• Autor: ABA Data: 2006-03-19 21:09:00

Ja też bym już chciała wiosnę i te wszystkie przyjemności, o których piszesz. Szkoda tylko, że nie widzę dołączonych obrazków tylko krzyżyki. Na pewno są fajowe! Czy na pewno wklejałaś je ze swojej Wuzetowej biblioteki?
    Barbara

• Autor: kawka Data: 2006-03-20 08:37:25

Przepraszam , obrazki były z gg

Przejdź do pełnej wersji serwisu